اگه شخصا بگم بهت من ی ثر سوزن مهر و لطف خوش ندیدم شاید باور نکنی
مادرشوهری که با عروسش خوب نیست فقط نشون دهنده ی اینه که پسرشو دوست ندارع بس تمام
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
من منظورم اینه ک دخترخودش کلی جهیزیه برد و تیتان پیتان.الان زندگیش اصلا خوب نیس ولی من ک هیچی نبردم چون رسمشو نداشتیم الان شکرخدا خیلی خوشبختم.شایداگه اونجوری دل منو نمیشکست زندگی دخترشم این نمیشد.انشالله بارداربشی همین ماه
وااااای جای تو من دارم حرص میخورم. دلم میخواد بزنمش
این چ تاپیکیه زدی استارتر اولن ک یادآوری همچین خاطراتی چ لطفی داره بعدم ک داری دونه دونه تشویق میکنی ب کینه ورزی و عدم بخشش🙄
فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️