2777
2789
دانشگاهایی ک واسه شهرت در نظر گرفتن همشو انتخاب کن یکیشو قبول میشی دیگه

سلام میشه منم راهنمایی کنی🥲

مثلا اصفهان من خود اصفهان نیستم ی شهرای اطرافشم ک مثلا ظرفیتشو زده 3 نفر برای آموزش ابتدایی 

بعد فقط همون شهری ک هستمو بزنم یا اموزش ابتدایی بومی همه شهرای اصفهان را بزنم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاهایی ک واسه شهرت در نظر گرفتن همشو انتخاب کن یکیشو قبول میشی دیگه

میتونی منم راهنمایی کنی؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

بپرس سوالتو

میشه درخواست بدم خصوصی بگم؟اگه اشکال نداره البته:)

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

نه فقد شهری ک هستی میتونی زیرش نوشته اسم شهرتو که کدوم دانشگاها میپذیرن

ببین مثلا فک کن من فولاد شهر اصفهان هستم خب ..چون فولاد شهر جزئ شهرستان لنجان هست بعد میتونم این شهر پایین هم بزنم چون اسم شهرستان مو نوشته یا فقط خود فولاد شهرو بزنم کد رشتشو؟؟؟

ببین مثلا فک کن من فولاد شهر اصفهان هستم خب ..چون فولاد شهر جزئ شهرستان لنجان هست بعد میتونم این شهر ...

اونجایی ک نوشته اولویت با استان لنجان 

اگه جای دیگه ای هست ک نوشته اولویت با فولاد شهر باید فولاد شهرو بزنی

ولی اگه نه همین لنجانم میتونی بزنی 

محل خدمت هم سعی کن اول فولاد شهرو بزنی ک بعدا رفتی سرکار راهت دور نباشه

...