نامزدحبیبم مدیر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 10530 عنوان آقا یکی بکه چی شد چرا ترکید | مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 80 پست بچه ها من تازه اومدم بخونم☹☹☹تاپیک اون خانم که ۴سال ضیغه بود نمیدونست آقا متاهله چرا ترکید 😖😖چرا خوشمزه بازی درمیارید با شمام اونایی که گزارش میزنید حالا گیریم دروغ بود شما رمانم نمیخونید ؟ ! خب فک میکردید دارید یه رمان میخونید دا انقدر فسار اومد بهتون😐😐😐 زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂 1403/03/09 | 12:35 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نامزدحبیبم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 10530 سلام عزیز راجب تب مالت مادرت یجا کامنتت دیدم میشه از مادرت بگی تو این یسال چی دارو مصرف کرد خواهش می ... ببین یراره آخر هفته برم شهرستان شاید بتونم از دفترچش عکس بگیرم برات اگه تونستم خبرت میکنم زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂
ابنبات_خانوم عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 334 سلام عزیزم فدات شم به خدا یادم نیست الانم مادرم شهرستانه وخدارو شکر دارو دیگ مصرف نمیکنه وگرنه میگفت ... اها گل اگه شد اسمشو بپرس بگو برام🌻
نامزدحبیبم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 10530 اها گل اگه شد اسمشو بپرس بگو برام🌻 باشه رفتم شهرستان عکس از دفترچه میندازم اینجا خبرت میکنم زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂
ابنبات_خانوم عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 334 ببین یراره آخر هفته برم شهرستان شاید بتونم از دفترچش عکس بگیرم برات اگه تونستم خبرت میکنم از مادرت بپرسی خودش میدونه اینکه در روز چقد میخورد هم بیزحمت بپرس
نامزدحبیبم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 10530 از مادرت بپرسی خودش میدونه اینکه در روز چقد میخورد هم بیزحمت بپرس حتما عزیزم❤ زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂
rrrrr111 عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 4185 سلام عزیزم بیخشید مزاحمت شدم تو یکی از تاپیک های گفتی از کرم ویتامین آ اسفتاده کردی برای منافد میشه به منم بگی چیکار کنم خدایا توروخدا کمکم کن