2777
2789
عنوان

آقا یکی بکه چی شد چرا ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 80 پست
اگه اسمشو بزاریم کارما——-من کارمارو حتی راجب قضاوت دیدم ——قضاوت ازهمه چی بدتره  بعدم اون ...

حرف شما قبول که میگی اون آقا این نبود یکی دیگه خب همون یکی دیگم از جنس خودمونه دیگه چرا با وجود اینکه میدونیم طرف زن و بچه داره باهاش میریم تو رابطه 😖😖

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه نشکل اینجاس اون خانم به همجنسش رحم نکرد وقتی فهمید آقا متاهله باید سریع تموم میکرد رابطرو این زن ...

یه دختره یه دفعه توعقد طلاق گرفته بود بایکی دیگه نامزد کرده بود و بین اون با نامزدجدیدش اختلاف پیش اومد 

یکی از خانومای فامیل برگشته بود پیش خیلیا گفته بود این دختره مدلش اینه هرروز شوهرعوض میکنه (حالاکاری ندارم شاید خانومه درست گفته ولی نباید همچین قضاوتی می‌کرد) 

چندوقت بعد نوش که ۱۶ساش بود که عقدم کرده بود طلاق گرفت و رفت تو دسته مطلقه ها بااین سن😑

اینو راجب قضاوت میگما 

یه دختره یه دفعه توعقد طلاق گرفته بود بایکی دیگه نامزد کرده بود و بین اون با نامزدجدیدش اخ ...

بله کارما برا همه هست بخصوص اون زنهایی که مثل اون خانم میرن آوار میشن رو زندگی یکی دیگه 😐😐

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

حرف شما قبول که میگی اون آقا این نبود یکی دیگه خب همون یکی دیگم از جنس خودمونه دیگه چرا با وجود اینک ...

خب اینکه درسته —-آدما همین هستن به هم رحم نمیکنن

آقایی که خودش به زن و بچش که خانواده‌ش و هم خون هم هستن رحم نمیکنه؛چطور باید یه غریبه رحم کنه 

ببخشیداین خواهر برادرها زندگی خوبی دارن؟ گفتم اونجا شایدبترکه

بله درظاهر که عالیه چظور ؟

سلام عزیز راجب تب مالت مادرت یجا کامنتت دیدم میشه از مادرت بگی تو این یسال چی دارو مصرف کرد خواهش می ...

سلام عزیزم فدات شم به خدا یادم نیست الانم مادرم شهرستانه وخدارو شکر دارو دیگ مصرف نمیکنه وگرنه میگفتم عکس بفرسته برام ولی یک سال ونیم دارو مصرف کرد خداروشکر خوب شده