همون دا نزاشتن ببینم آخرش چی شد میدونسته دیگه آقا فقط آخرهفته ها یه شب میرفته پیشش خب همینو فهمیدن کاربرا فشار اومد بهشون عصبانی شدم گزارش زدن نزاشتن ببینم چی به جی شد آخرش😖😖
اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
زنه که چهار سال با اون مرده بودش بعد می خواست ازدواج کنه به مرده گفتش که من میخوام ازدواج کنم مردهم خوب باهاش برخورد کرد بعد مهریه زنه رهم دادش از هم جدا شدن خداحافظ خداحافظ زنه رفتش با اون مرده ازدواج کرد الان سه ماهه بارداره بعد یهو دیده یه عکسی که با مرده تو مسافرت رفته بودن تایلند گرفته بودن اون عکس رو یکی براش میفرسته بعد فهمید که میفرسته عکس رو بعد به اون مرده که باهاش چهار سال سیغش بوده زنگ زده گفته زنتو و فلان اینجور حرفا بعد مرده گفت من تحقیق می کنم تو هم خطتو عوض کن خلاصه زنه هی بلاک میکنه و خط رو عوض میکنه بعد میبینه نه یارو دست بردار نیست بعد به مرده دوباره زنگ میزنه مرده میگه من شک به دخترم دارم چون گوشیش خراب شده بوده گوشی منو برداشت یه عکسم من اون تو پنهون کرده ه بودم احتمالا اون برداشته این کارو کرده دوباره میبینه از خطای دیگه هی اسام اس میاد و همون زنگه رو عکثررو براش می فرستن بعد این زنگ میزنه به مرده میگه تو چرا میخوای زندگی منو خراب کنی و کار خودتو و مرد قسم و آیه و مرگ بچه هاش که کار من نیستش کار دخترمه خلاصه شکش تبدیل به یقین میشه که کار دختره بوده بعد میره با دخترش صحبت میکنه میگه من و مامان طلاق عاطفی گرفتیم خیلی وقته حتی اگه تو بها گی باز برای من مهم نیستش فقط جوه خونه رو متشنج می کنین که واسه خودت بده بعد خلاصه هیچی الان زنه میگه مرده مرده به زنه گفته که دخترم عکس جلوی خودم پاک کرد و دیگه بیخیال شده حالا زنه میگه اگه اینجوری نشه و اکثر به دست شوهرم برسونه چیکار کنم م
بابا میدونست طرف متاهله دیگ الکی میگفت نمیدونستم وگرنه مردی که بگه فقط صیغم شو بعد یه شب آخر هفته بره میشش چطور میشه متوجه نشه😐😐😐😐 کاربرام از همین عصبانی شدن دا یکی از همین خونه خراب کنا بود💔💔💔
اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔