نامزدحبیبم مدیر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 11730 عنوان آقا یکی بکه چی شد چرا ترکید | مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 80 پست بچه ها من تازه اومدم بخونم☹☹☹تاپیک اون خانم که ۴سال ضیغه بود نمیدونست آقا متاهله چرا ترکید 😖😖چرا خوشمزه بازی درمیارید با شمام اونایی که گزارش میزنید حالا گیریم دروغ بود شما رمانم نمیخونید ؟ ! خب فک میکردید دارید یه رمان میخونید دا انقدر فسار اومد بهتون😐😐😐 اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 1403/03/09 | 12:35 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امسالخونهدارمیشم عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 6407 بابا اینا ادمای عادی نیستن. یه عده ادم بسیجی رو سایت خودش مخفیانه گذاشته لای ملت که این تاپیکارو گزا ... چند روز پیش با یه بنده خدایی داشتم حرف میزدم از قضا تو کار طراحی سایت و سئو .میگفت نی نی سایت چند تا مافیا داره واقعا حرفت درسته
diana_ahmadi عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2692 والا من هانکسین دییسن بیلمیرم کی تگ علع گلسین بوردا تعریفلسین وای چه زبونیه انگار همینجوری دست گذاشتی رو کیبرد😂 حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
نامزدحبیبم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 11730 والا من هانکسین دییسن بیلمیرم کی تگ علع گلسین بوردا تعریفلسین تگ بیلمیم اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
fatme74 عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 8278 وای چه زبونیه انگار همینجوری دست گذاشتی رو کیبرد😂 زبان ترکی 😅😅
fatme74 عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 8278 وای چه زبونیه انگار همینجوری دست گذاشتی رو کیبرد😂 میگم کدوم تاپیک میگی .طرف تگ کن بقیه اش بیاد اینجا بگه
rozhin98 عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 2567 والا من هانکسین دییسن بیلمیرم کی تگ علع گلسین بوردا تعریفلسین تعریف کنین برا ما هم😅
نامزدحبیبم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 11730 آقا تگش کنید بیاد اینجا بگه آن بود اونجا اوففففف از دست بعضیا الانم نمیان بتعریفن ببینم چی شد اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
diana_ahmadi عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2692 چند روز پیش با یه بنده خدایی داشتم حرف میزدم از قضا تو کار طراحی سایت و سئو .میگفت نی نی سایت چند ت ... اره خب همه جا اینجوریه. اونا که نمیرسن به همه چی رسیدگی کنن باید یه عده کارارو از بین خودم مردم انتخاب کننالان طرف کارخونه هم داره چندتا از کارگرا و نظافت چیا از فامیلای خودشون. پست پایینم دارن که بین ادمای عادی باشن بیینن چخبره و بقیه اعتماد کنن حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
نامزدحبیبم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 11730 میگم کدوم تاپیک میگی .طرف تگ کن بقیه اش بیاد اینجا بگه عزیزم ترکید تاپیکش این بود من ۴سال صیغه مردی بودم که متاهل بود ولی نمیدونستم😐😐😐 اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
fatme74 عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 8278 عزیزم ترکید تاپیکش این بود من ۴سال صیغه مردی بودم که متاهل بود ولی نمیدونستم😐😐😐 یعنی چی نمیدونسته؟مگه میشه؟
نامزدحبیبم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 11730 اسمش کاربریش چی بود؟ یورلمی سن نمیدونم دا😐😐 اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔