2777
2789
عنوان

آقا یکی بکه چی شد چرا ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 80 پست
بابا اینا ادمای عادی نیستن. یه عده ادم بسیجی رو سایت خودش مخفیانه گذاشته لای ملت که این تاپیکارو گزا ...

چند روز پیش با یه بنده خدایی داشتم حرف میزدم از قضا تو کار طراحی سایت و سئو .می‌گفت نی نی سایت چند تا مافیا داره واقعا حرفت درسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من هانکسین دییسن بیلمیرم کی  تگ علع گلسین بوردا تعریفلسین

وای چه زبونیه انگار همینجوری دست گذاشتی رو کیبرد😂

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
والا من هانکسین دییسن بیلمیرم کی  تگ علع گلسین بوردا تعریفلسین

تگ بیلمیم 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

آقا تگش کنید بیاد اینجا بگه آن بود اونجا اوففففف از  دست بعضیا الانم نمیان بتعریفن ببینم چی شد

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

چند روز پیش با یه بنده خدایی داشتم حرف میزدم از قضا تو کار طراحی سایت و سئو .می‌گفت نی نی سایت چند ت ...

اره خب همه جا اینجوریه. اونا که نمیرسن به همه چی رسیدگی کنن باید یه عده کارارو از بین خودم مردم انتخاب کنن

الان طرف کارخونه هم داره چندتا از کارگرا و نظافت چیا از فامیلای خودشون. پست پایینم دارن که بین ادمای عادی باشن بیینن چخبره و بقیه اعتماد کنن

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
میگم کدوم تاپیک میگی .طرف تگ کن بقیه اش بیاد اینجا بگه

عزیزم ترکید تاپیکش این بود من ۴سال صیغه مردی بودم که متاهل بود ولی نمیدونستم😐😐😐