2777
2789
عنوان

آقا یکی بکه چی شد چرا ترکید

702 بازدید | 80 پست

بچه ها من تازه اومدم بخونم☹☹☹تاپیک اون خانم که ۴سال ضیغه بود نمیدونست آقا متاهله چرا ترکید 😖😖چرا خوشمزه بازی درمیارید با شمام اونایی که گزارش میزنید حالا گیریم دروغ بود شما رمانم نمیخونید ؟ ! خب فک میکردید دارید یه رمان میخونید دا انقدر فسار اومد بهتون😐😐😐

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه. 

الان زندگیش خوب شده؟ 

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

بگذریم از اون حرفا

هیچی رفته بود خیلی بیخشید ریده بود تو زندگی طرف

بعداومده میگه من دیگه ادم قبلی نیستم

تاپیک اخرمو بخون ...گفتم..

[...مدیتیشن و تراپی و مُسَکِن؟ن مرسی جانگ هوسوک رو دارم !...]

بابا اینا ادمای عادی نیستن. یه عده ادم بسیجی رو سایت خودش مخفیانه گذاشته لای ملت که این تاپیکارو گزارش بزنن

از من و تو نمیزنن نگران نباش

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
از دا گفتند فهمیدم ترکی  چوخی مریضدی فیکیر ورمع😅😅😅

اوخیردیم دا حالا نم اولدی آخره 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

یکی توضیح بده چی شد

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭
اااا من تازه میخواستم بخونمش. اه تعریف میکنی؟

خودمم تا اونجا خوندم که ازدواج کرد حامله بود یکی عکساشو با اون آقا هه که صیغش بود میفرستاد که یه دفعه ترکید😐😐