2777
2789
عنوان

وام بانک رسالت!!!! اصلا طرفش نرید

| مشاهده متن کامل بحث + 24771 بازدید | 41 پست
چه تجربه بدی شد واست ولی من خیر رسالت خیلی بهم رسیده، فقط از روی تراکنش های حسابم بدون سپرده دویست ت ...

سلام عزیزم‌میشه من رد راهنمایی کنی ،

من تو سامانه مرات اعتبار سنجی انجام دادم توان باز پرداخت ماهیانه رو زده ۱۴ میلیون تومن . الان تو ای کاپ قسمت براورد وام توان باز پرداخت رو میزنم ۱۴ میلیون ولی مبلع وام رو میزنه ۹۵ میلیون ۱۰ ماهه قسط هم ۱۰/۵۰۰. الان یعنی من بیشتر نمیتونم وام بگیرم . چون تا ۱۴ میتونم قسط بدم ولی اینجا میزنه ۱۰/۵۰۰ . 

اگر بخوام همین ۹۵ رو وام بگیرم باید چکار کنم ؟ 

اتقاقا من خیلی راضیم قبل از عید راحت سی‌ تومن وام گرفتم بدون دردسر فقط تلفنی و اینرنتی سرعت سای ...

سلام عزیزم میشه من رو راهنمایی کنی ، 

من تو سامانه مرات اعتبار سنجی انجام دادم توان باز پرداخت ماهیانه رو زده ۱۴ میلیون تومن . الان تو ای کاپ قسمت براورد وام توان باز پرداخت رو میزنم ۱۴ میلیون ولی مبلع وام رو میزنه ۹۵ میلون ۱۰ ماهه قسط هم ۱۰/۵۰۰. الان یعنی من بیشتر نمیتونم وام بگیرم . جون تا ۱۴ میتونم قسط بدم ولی اینجا میزه ۱۰/۵۰۰ . 

اگر بخوام همین ۹۵ رو وام بگیرم باید چکار کنم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میشه من رو راهنمایی کنی ، من تو سامانه مرات اعتبار سنجی انجام دادم توان باز پرداخت ماهیان ...

ای کاپ ک کاری نداره 

فک کنم منظورت  پیشخوان محازیه ؟

اونجا شما توان پرداخت رو میزنی ،  هر مبلغی ک بهت نشون داد داره امتیاز خودت رو میگه  

این یعنی ده  ماهه ۹۵ تومن امتیاز داری  ،  بیشتر نمیتونی وام بگیزی 

اگه بخوای بیشتر بشه یا باید پول سپرده کنی ک این مبلغ بره بالاتر یا  یکی برات  از  سایت ام رسالت برات انتقال بده 

فقط دقت کن  از پیشخوان مجازی فقط امیتاز خودت رو میتونی ببینی  از سایت ام رسالت  هم امیتاز خودت و هم امیتازی ک بقیه برات انتقال دادن 

در مورد اینکه چطوری  این ۹۵ تومن رو بگیری باید توی سایت ام مرات  نگاه کنی ببینی چی نوشته(  ممتاز،  متناسب)  براساس همین ها یا ضامن نمیخای یا یک ضامن میخای 

ک میری برنامه ای کاپ،  اونجا  سفته میخری  بعد صبر میکنی ثبت شن  بعد از سایت ام رسالت درخاست وام میدی 

هر جاش رو مشکل داشتی بگو بهت بگم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
ای کاپ ک کاری نداره فک کنم منظورت پیشخوان محازیه ؟ اونجا شما توان پرداخت رو میزنی ، هر مبلغی ک بهت ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم . من گوشیم مدلش قدیمیه اصلا ای کاپ رو باز نمیکنه . میشه از گوشی شخص دیگه ای سفته بخرم ؟ بعد اینکه سفته خریدم کجا ثبت میشه ؟ تو همون ساین اعتبار سنجی 

ممنون از توضیحاتت عزیزم . من گوشیم مدلش قدیمیه اصلا ای کاپ رو باز نمیکنه . میشه از گوشی شخص دیگه ای ...

خاهش میکنم عزیزم

اره مشکلی نداره 

وقتی تایید بشه فکر میکنم برات پیام میاد و اینکه وقتی داخل ام رسالت درخاست وام میدی کل امتیازت رو میتونی درخاست بدی 

اگه سفته ثبت نکنی مبلغ ناچیزی فقط میتونی درخاست وام بدی 

فک کنم نهایت دو سه روز شه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
ممنون از توضیحاتت عزیزم . من گوشیم مدلش قدیمیه اصلا ای کاپ رو باز نمیکنه . میشه از گوشی شخص دیگه ای ...

البته روی گوشی دیگه باید ای کاپ رو از اول نصب کنی و با مشخصات خودت ثبت نام کنی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

دوستان من خانه دارم و ولی شوهرم پولی ک پس انداز میکنیم رو میریزه به حساب رسالت من ،امتیازم تقریبا شده ۳۰۰میلیون و میخوایم این وام رو برداریم بنظرتون به اسم خودم و فقط بر حسب گردشهام بانک بهم وام میده 

ممنون میشم راهنمایی ام کنید 

بانک رسالت دزدترین بانک است که تو تاریخ ایران دیده شده کارت بانک رسالت من دو بار رمزشو اشتباه زدم مسدود شد زنگ زدم پیگیری بکنم یه شماره تماس بهم دادن خانومه گفت که صبر کن تا برات درستش کنم هی طولش داد تا اینکه دیدم مبلغ ۷۰۰ هزار تومان به قبض تلفن من اضافه شده رفتم مخابرات پیگیری کردم گفت از طرف بانک رسالته ه خاطر مشاوره‌ای که به شما داده یعنی دزدی از این واضح‌تر نداریم

بانک رسالت دزدترین بانک است که تو تاریخ ایران دیده شده کارت بانک رسالت من دو بار رمزشو اشتباه زدم مس ...

اصلا لازم نبود تلفنی تماس بگیرین.از پیشخوان باید خودتون اقدام میکردین. هرموقع کارتتون مسدود میشه برین تو پیشخوان اگه تو کارتای مسدود شده نیاورد دو سه ساعت صبر کنین بعد دوباره برین تو پیشخوان درخواست رفع مسدودیو بزنین دوباره چن ساعت صبر کنین فعال میشه. بعدم 700 هزار تومن یکم غیرمنطقیه بنظرم!