2777
2789
عنوان

وام بانک رسالت!!!! اصلا طرفش نرید

| مشاهده متن کامل بحث + 24742 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه از رسالت وام گرفتم  درگیری اینترنتیش زیاده هر موقع جواب نمیده اما اینطوری نبود که ماه ...

مشکل اصلی این بود دوهفته برا خودم منتظر موندم جواب اومد نمیدن بهم. تا انتقال بدیم بنام مادرم و دو هفتم منتظر جواب اعتبارسنجی اون یک ماه فقط همینجا علاف شدیم. حالا بقیش که افتتاح حساب جدید برا ضامن و اعتبارسنجی اون و... اینام دو سه هفته ای کشید. تا اینجا دوماه ده روزم هست درگیر آی کاپ و سفته و ام رسالت و.... که تازه شماره تلفن جدید رو کردن.

چه تجربه بدی شد واست  ولی من خیر رسالت خیلی بهم رسیده، فقط از روی تراکنش های حسابم بدون سپرده ...

خوب نامردا میگفتن سقف داره که من الکی اینهمه مدت پولو نمیخوابوندم . اونموقع رفتم پرسیدم گفتم ششصد هفتصد میخوابونم چقد بهم میدید گفتن هر ماه که پول بخوابه یک سوم سرمایه ت رو اصلا نگفتن سقف داره

من تازه از رسالت وام گرفتم درگیری اینترنتیش زیاده هر موقع جواب نمیده اما اینطوری نبود که ماه ها درگی ...

میشه شماره اون مسئول رو به من هم بدین؟؟ منم میخام وام بگیرم از رسالت ولی نمیدونم باید چیکارکنم 

میشه شماره اون مسئول رو به من هم بدین؟؟ منم میخام وام بگیرم از رسالت ولی نمیدونم باید چیکارکنم

شما باید مسئول شهر خودتون رو پیدا کنید 

ایشون از طرف محل کارم شمارش به من داده شده اصلا درست نیست من شمارش و در اختیار شما بذارم 

از طرفی شما برو تو سایت رسالت همه چیز رو توضیح 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

من برام سواله رسالت چرا انقدر سایت های مختلف راه اندازی کرده؟؟؟ 

ام رسالت، مرات ، پیشخوان، نرم افزار آی کاپ و...

اخه چه خبره 

کلا یه سایت و کلا یه نرم افزار بذار برای همه کارها 

صدتا سایت گذاشته