2777
2789
عنوان

وام بانک رسالت!!!! اصلا طرفش نرید

24592 بازدید | 41 پست

سلام دوستان. اومدم تجربمو در خصوص وام مثلا بدون بهره رسالت باهاتون به اشتراک بذارم که مثل من کلاه سرتون نره. 

اول اینکه شعبه ندارن بخصوص تو شهرستانها سیستم اینترنتیشونم مزخرف و همیشه مشکل داره و روزها و ساعتها باید بشینی پای کامپیوتر تا بتونی وارد سایت شی و سردربیاری از کجا شروع کنی.مراجعه حضوری صدها بار راحتتر بود و بصرفه تر

دوم میگن دو درصد کارمزده فقط که انقدر بابت ثبت نام در سایتهای مختلف (اینترنت بانک و مرآت و آی کاپ و سفته و...) برا خودتون و ضامن ازتون پول میگیرن راحت 7-8 درصد بیشتر کارمزد میفته. (ضمنا اگه تعداد اقساط رو در مبلغ ضرب کنی سرجمع چیزی که پس میگیرن هم خیلی بیشتر از دو درصدیه که الکی برا جذب مشتری گفتن)

سوم من قبلا که کارمند اداره بودم چند باری از طرف اداره وام از همین بانک برامون گرفتن و قسطهاشم سر برج از حقوقم کسر میشد و اداره پرداخت میکرد. حالا فرضا اگه سررسید قسر 25 ماه بوده ولی اداره یکم پرداخت کرده با اینکه همه وامها تسویه شدن بموقع بخاطر این چند روز تاخیر بد حساب نوشتن و بعداینکه پنج ماه ششصد میلیون خوابونده بودم تو حساب جواب اومد وام بهت تعلق نمیگیره!!!!!

چهارم با پیشنهاد چند نفر عامل که گذاشتن مثلا امتیازم رو به نام مادرم منتقل کردیم و چند هفته هم بابت اون معطل شدیم که جواب بیاد و طبق قانون خودشون که برا هر ماه یک سوم سرمایه باید وام بدن و برا 5 ماه ششصد تمنی که خوابونده بودیم باید حداقل هفتصد هشتصد تمن تا یک میلیارد وام میدادن. که در کمال ناباوری دیدیم 120 تمن وام فقط بهمون تعلق گرفته!!!!!

حالا گفتیم هفت ماه علافه این وامیم بدرک همینم بگیریم بعد کلی رفت و آمد و هزینه و سفته خریدن و اینا امروز گفتن نتیجه وام به این شماره ایرانسل میاد!!!! شماره ای که اصلا متعلق به مادرم نیست و تمام این مدت پیامکها به شماره خودش اومده ولی موقع دریاافت وام گفتن این سیمکارت رو باید بیارید. رفتیم مرکز ایرانسل گفتن اصلا این شماره مال شما نیست و بهمون سیمکارتشو ندادن بانک رسالتم میگه تا این سیمکارتو نیارید مراحل واریز وام رو نمیتونیم ادامه بدیم. خلاصههههه پول و اعصاب و وقتمون فقط هدر رفت این وسط

عجیبه.خواهر من همش از رسالت میگیره. تازگیا ۱۰۰ تومن وام گرفت ک همین حدودا پول خوابونده بود

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه از رسالت وام گرفتم 

درگیری اینترنتیش زیاده هر موقع جواب نمیده اما اینطوری نبود که ماه ها درگیر باشم 

یه آقایی بود از رسالت که باهاش ارتباط داشتم بنده خدا خیلی راهنمایی کرد حتی یجا باید مدیرای اداره وام رو تایید می کردن نمی تونستن خودش پاشد اومد 

در کل دردسر داره خرید سفته و ایناش تو از هر بانکی وام بگیری این حرفا رو داره 

ولی خب اذیت داره قبول دارم ولی قلق داره و هم اینکه خدا رو شکر مسئولی که من باهاش در ارتباط بودم خیلی نمسئولیت پذیر بود کمکم می کرد

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

چه تجربه بدی شد واست 

ولی من خیر رسالت خیلی بهم رسیده، فقط از روی تراکنش های حسابم بدون سپرده دویست تومن وام گرفتم چهار درصد 

هروقتم وام فوری لازم دارم امتیازمو تبدیل میکنم چند روزه واریز میکنن

سری اول که مرآت ثبت‌نام کنی دنگ و فنگ داشتیم ولی دیگه واسه وام های بعدی خیلی راحت بودم با یه ثبت از طریق گوشی 

و اینکه فکر کنم سقفش همون دویست تومنه هفتصد تومن نمیده، البته مطمئن نیستم ولی اینجوری شنیدم 

بحث با احمق ممنوع 🤚

اتقاقا   من خیلی راضیم 

قبل از عید راحت سی‌ تومن وام گرفتم  

بدون دردسر فقط تلفنی   و اینرنتی 

سرعت سایت عم بالا بود  

چقدر بدشانسی  اوردین شما  

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
600میخابوندی بقیه بانکا با ۴ درصد تو دوماه ۶۰۰هم وام میدادم+پولت

اشتباه کردم بقیه بانکها رفتم اونا به ازای هر صد تمن یه ضامن میخواستن. رسالت گفت برا هر مقدار وامم بخوای فقط یک ضامن لازمه. گول این تبلیغاتشو خوردم

از رسالت  ؟ چجوری سی تومن گرفتین راهنمایی میکنید من هم لازم دارم

امتیاز رو  کس  دیگه ای برام انتقال  داده بود 

مدارک شغلی و درامدیمو گذاشتم   برای اعتبار سنجی  که تایید شدم 

اعتبار سنجی ک اوکی شد  بر اساس  میزان  اعتبار سنجی و امتیازی ک داشتم  درخواست وام دادم 

دو روزه برام واریز شد  

البته من مشتری خوش حسابی بودم هیچ وقت وام های رسالتم تاخیر نداشتن برای پرداخت  و گرنه   اگه بد حساب باشی ب هیچ عنوان   اعتبار بخشی تایید نمیشه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫