سلام دوستان. اومدم تجربمو در خصوص وام مثلا بدون بهره رسالت باهاتون به اشتراک بذارم که مثل من کلاه سرتون نره.
اول اینکه شعبه ندارن بخصوص تو شهرستانها سیستم اینترنتیشونم مزخرف و همیشه مشکل داره و روزها و ساعتها باید بشینی پای کامپیوتر تا بتونی وارد سایت شی و سردربیاری از کجا شروع کنی.مراجعه حضوری صدها بار راحتتر بود و بصرفه تر
دوم میگن دو درصد کارمزده فقط که انقدر بابت ثبت نام در سایتهای مختلف (اینترنت بانک و مرآت و آی کاپ و سفته و...) برا خودتون و ضامن ازتون پول میگیرن راحت 7-8 درصد بیشتر کارمزد میفته. (ضمنا اگه تعداد اقساط رو در مبلغ ضرب کنی سرجمع چیزی که پس میگیرن هم خیلی بیشتر از دو درصدیه که الکی برا جذب مشتری گفتن)
سوم من قبلا که کارمند اداره بودم چند باری از طرف اداره وام از همین بانک برامون گرفتن و قسطهاشم سر برج از حقوقم کسر میشد و اداره پرداخت میکرد. حالا فرضا اگه سررسید قسر 25 ماه بوده ولی اداره یکم پرداخت کرده با اینکه همه وامها تسویه شدن بموقع بخاطر این چند روز تاخیر بد حساب نوشتن و بعداینکه پنج ماه ششصد میلیون خوابونده بودم تو حساب جواب اومد وام بهت تعلق نمیگیره!!!!!
چهارم با پیشنهاد چند نفر عامل که گذاشتن مثلا امتیازم رو به نام مادرم منتقل کردیم و چند هفته هم بابت اون معطل شدیم که جواب بیاد و طبق قانون خودشون که برا هر ماه یک سوم سرمایه باید وام بدن و برا 5 ماه ششصد تمنی که خوابونده بودیم باید حداقل هفتصد هشتصد تمن تا یک میلیارد وام میدادن. که در کمال ناباوری دیدیم 120 تمن وام فقط بهمون تعلق گرفته!!!!!
حالا گفتیم هفت ماه علافه این وامیم بدرک همینم بگیریم بعد کلی رفت و آمد و هزینه و سفته خریدن و اینا امروز گفتن نتیجه وام به این شماره ایرانسل میاد!!!! شماره ای که اصلا متعلق به مادرم نیست و تمام این مدت پیامکها به شماره خودش اومده ولی موقع دریاافت وام گفتن این سیمکارت رو باید بیارید. رفتیم مرکز ایرانسل گفتن اصلا این شماره مال شما نیست و بهمون سیمکارتشو ندادن بانک رسالتم میگه تا این سیمکارتو نیارید مراحل واریز وام رو نمیتونیم ادامه بدیم. خلاصههههه پول و اعصاب و وقتمون فقط هدر رفت این وسط