2777
2789

به نظرتون تو این هفته از حاملگی ،ساک بچه دیده میشه؟
روز موعدم بتام 2000بود
میخوام برم ساک رو ببینم خیالم راحت بشه داخل رحمی هست و صبر کنم تا 9 هفته برم برای قلب.هیچ علائمی ندارم نه درد نه لکه بینی نه خونریزی و نه تهوع و ویار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتا بالای هزار ساک دیده میشه تو پنج هفته ام ساک باید دیده بشع ولی اگه سابقع و دردی چیزی نداری بنظرم بمون همون ۸ هفتع برو سونو قلب دیگه 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
نه باید ۸ هفته بری اکلی نرو پول بده استرس هم بگیر چرا عجله داری 

آخه دکتر برام سونو نوشت اما چند روزبعد از این تایمی که من میخوام برم هست
من گفتم سه چهار روز زودتر برم چون خارج از تهرانم اون تایم

آب زیاد بخور میوه جات بخور بچه ات خوشگل بشه  ماست شیر بستنی سفید میکنه

ماست و شیر روزانه مصرف دارم
میگن به و سیب هم خوبه که سیب رو هم میخورم اما به رو هرکاری میکنم نمیتونم دهن رو گس میکنه

بتا بالای هزار ساک دیده میشه تو پنج هفته ام ساک باید دیده بشع ولی اگه سابقع و دردی چیزی نداری بنظرم ...

نه این اولین بارداریمه
هیچ علائمی که نگرانمم کنه ندارم
اما مادر همسرم خیلی دوست داره مهمونی بگیره و به خواهر های همسرم بگه
مطمئنم تا 8 هفته تحمل نمیکنه، گفم حداقل یه سونو بدم یه چیزی ازش ببینم مطمئن بشم بعد