2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم ولی خیلی طول میکشه. که باید خودمم گوشش بدم  یعنی میشه فقط بزارم پخش شه

اشکال نداره بهتر از اینه که خدای نکرده اگ دعا یا طلسمی باشه موجب سلب ارامشتون باشه چهل روزم تا چشم بهم بزنی مث برق و باد میگذره فقط شاید اگر واقعا شیاطین به خونتون راه پیدا کرده باشند چند روز اول با شنیدن صدای قران ناخوداگاه اذیت بشید این به خاطر همون وجود اوناس که با شنیدن قران اذیت میشن و شما رو ازار میدن کم کم کلا پاکسازی میشه و هیچی نمیمونه فقط بزارید پخش بشه کافیه شما نثلا نشغول کارای خونه بشید 

خدا ان شاءالله خیرتون بده که منو لایق دونستید براتون دعا کنم

ان شاءالله حاجت روا باشید

بیشتر از ۴۰ سوره خوندم اما این تاپیک رو نمیبیندم شاید عزیزان دیگری منو لایق بدونن براشون دست به دعا بشم

ان شاءالله دعای جدم‌پشت سر خودتون و خانواده هاتون باشه 🙏🏻💖

یا رب آن دِه که آن بِه ...
@زهراگله     @درمسیرخدا     @کاربری_دوازدهم_     برای این افرا ...

سلام ممنون عزیزم قربون شما که. خیلی لطف کردی وقتی دیدم کجا تگم کردین چشام اشکی شد.انشالله حاجت روایی شما و استارتر.🥺❤️🙏

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
خدا ان شاءالله خیرتون بده که منو لایق دونستید براتون دعا کنم ان شاءالله حاجت روا باشید بیشتر از ۴۰ ...

عزیزم میشه واسه منم دعا کنین🌹

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خواهش میکنم اون کاربریم تعلیق شد بااین اومدم

❤️❤️

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

خیلی ممنونم عزیزم🌱

🌸اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌸

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌿

🌸اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌿

🌸اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸

سادات خانم خدا خیرتون بده، الهی گره از کارتون باز بشه🙏🏻🌱

لطفا برای سلامتی و خشنودی قلب مبارکشون از ما شیعیان دعای فرج بخونید🤲🏻

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم اَمین 🌱

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

ممنون عزیزم برای شما و استارتر حمد خوندم

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞