2777
2789

اینقدر تاپیک های دلگیر  خوندیم که دیگه یادمون رفته از شادی ها بیاین بهترین خاطرتون بگین یکم شاد بشیم دلمون باز بشه

کاربری سوم...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداشتم😂 

لایک

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

خاطرات شمال محاله یادم برهههه😂

الان این یهو یادم اومد

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
تو مراسم خواصگاری چایی رو ریختم تو خشتکش 

😐 اینو من تو اینستا دیدم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

اولین مسافرت  عید نوروز گذشته بود دونفری یه دور چند استانی زدیم 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

یکی از بهترین هاش 

اولین باری که برای همسرم  آشپزی کردم 🌱

یکی از بهترین خاطره های دونفر مون رقم خورد 

تا قبل اون من تجربه آشپزی اونم قورمه سبزی رو نداشتم 

اصلا خوشمزه نبود 

اما خیلی با لذت غذا رو میل کردیم 

و هیچ موقع به روم نیاورد که اصلا آشپز خوبی نیستم 🥹

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

آخرای پاییز بود بساط پیک نیک برداشتیم زدیم به جاده از شانس ما بارون زد و بعدش برف 

هر چقدر گفتم برگردیم گف نه بایددد برات کباب بپزم 

برف میزد و آتیش روشن کرد با چه سختی و برام کباب پخت

خوشمزه ترین کباب عمرم بود 

چشام اشکی شد🥺