2777
2789
عنوان

بهترین خاطره از دونفری ها و ازدواجتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 56 پست
دوران عقد بودیم ظهر از سرکار اومده بود برا خودش ناهار پخت عکس واسم فرستاد بهش گفتم وای چه خوشمزه به ...

ویییی ننه🥹😍

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مثل هر زن و مردی خاطرات خوب و بد زیاد داشتیم...شبی ک دخترم دنیا اومد خیلی خوب بود ولی خب من بهترینش رو شبی ک خونه دار شدیم و برای اولین بار تو خونه خودمون خوابیدیم میدونم...انقدر ذوق داشتیم خوابمون نمی‌گرفت....من گریه میکردم شوهرمم بغض داشت و گفت دیگ بمیرمم عیبی نداره من تونستم خونه دار بشم جیزی براتون بزارم دیگ خیالم راحته....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

اولین بار که بهم گفت دوست دارم ❤😍نامزد بودیم داشتیم قدم میزدیم توی خیابون یهویی گفت راستی خیلی دوست دارم دلم رفت کلا ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤الانم یادم افتاد بعد سه سال تپش قلبم بالا رفت

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

اولین روز اولین رابطه بود وقتی رفتیم تواتاق من ازعشق زیاد غش کرده بودم فک کرد مردم ترسیده بودبعداگفت انقدرترسیدم گفتم زنگ بزنم اورژانس ولی افسوس که زندگی کوتاهی بود بااشک شروع شدوبااشک تموم شد

یه خاطره که هیچ وقت فراموش نمیکنم  نامزدم برای اولین بار از پیشونیم بوسید  همون لحظه یه ...

وای چه رمانتیک انشالله خوشبخت بشی عزیزم 

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️
بچه نداشتم خوب بود کلن ازوقتی بچه دارشدم گندزده شده ت زندگیم ، یکسر دوادکتر ،عرزدنای بچه حالم بد،کا ...

تازه میخواستم اقدام کنم پشیمون شدم مرسی کنسله😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

اولین روز اولین رابطه بود وقتی رفتیم تواتاق من ازعشق زیاد غش کرده بودم فک کرد مردم ترسیده بودبعداگفت ...

جداشدین؟! 

•حقیقت تلخیه اینکه میبینی،آرزوی خیلیاهستی ولی اسیرقدرنشناسیه یک نفرمیشی وهمون تباهت میکنه...•

شب اول که پیشش خوابیدم پریود بودم صبح تشک لک شد  با بدبختی با اسپری زیربغل و میسلار واتر من لک ...

خداخیرت بده من شبی که خوابیدم پیشش تشک چیییز شد همینجوری جمش کردم گذاشتم توجارختخواب ولی عذاب وجدانش باهامه که نشسته گذاشتم مادرش نفهمه

تازه میخواستم اقدام کنم پشیمون شدم مرسی کنسله😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بزار قشنگ دلتنگ بچه بشید 

اصلن عجله نکنید وقت بسیارررره 

چون زمانیکه بچه داربسید دیگه تموم ،تا شمادو نفس میکشید غصشونو دارید ،نگرانی باهاتونه....

شیرینی هم داره ولی صدالبته سختیاش چندین برابره و بنظرمن تو این دوره اصن ارزش نداره

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

تازه ازدواج کرده بودم صدام زدن برام دسته گل و کیک و اب میوه عرستاده بود تمام دخترا جیغ میزدن 🤪😬..چند بار برام گل فرستاد با پیک 🥰

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
خداخیرت بده من شبی که خوابیدم پیشش تشک چیییز شد همینجوری جمش کردم گذاشتم توجارختخواب ولی عذاب وجدانش ...

مادرشوهرم وسواسه روتختی رو کوک زده بود به تشک 

شانس منم شوهر خاله و خاله اش کله سحر اومده بودن که با مادرشوهر بیرون برن