2777
2789
عنوان

بهترین خاطره از دونفری ها و ازدواجتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 56 پست
بزار قشنگ دلتنگ بچه بشید  اصلن عجله نکنید وقت بسیارررره  چون زمانیکه بچه داربسید دیگه تم ...

چند سالته گلم 

من۲۳ام سه ساله ازدواج کردم بنظرم ۲۵به بالا خوبه

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته گلم  من۲۳ام سه ساله ازدواج کردم بنظرم ۲۵به بالا خوبه

۳۰

اولین بچه ۲۵سالگی دنیااومد

بنظرم پنج شیش سال باید پیشگیری کرد

من اولی سه ماه بعد عروسب ناخاسته شد

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

آره جداشدیم خیلی برام سخت بود ولی الان ۴سال میگذره کم کم  وازشوهردومم یه نی نی تودلم دارم 🥲

انشاالله سالم به دنیابیاد🙂✨

•حقیقت تلخیه اینکه میبینی،آرزوی خیلیاهستی ولی اسیرقدرنشناسیه یک نفرمیشی وهمون تباهت میکنه...•

۳۰ اولین بچه ۲۵سالگی دنیااومد بنظرم پنج شیش سال باید پیشگیری کرد من اولی سه ماه بعد عروسب ناخاسته ...

آخی عزیزدلم خدا حفظشون کنه انشالله تنت سالم باشه زیر سایه خودتو همسرت بزرش بشن

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

فدات شم ،خیلی دعام کن 

خیلی خسته ام🫠

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بزرگ*

فدات شم ،خیلی دعام کن  خیلی خسته ام🫠

قربونت برم میگذره خدا خودش هواتو داره 💖💖💖

قربونت برم میگذره خدا خودش هواتو داره 💖💖💖

ب امیدخدا

انشالله شماخوشبختترین باشید♥️

ب امیدخدا انشالله شماخوشبختترین باشید♥️

دورت بگردمممم❤💫