از وقتی ازدواج کردم سال به سال افسرده تر شدم و از آرزوهام فاصله گرفتم همسرم ادم بدی نیس ولی کلی چالش داشتم باهاش چون نابالغ بود خودمم بودم الان که نگاه میکنم میبینم سالهای زیادی گذشتن بدون پیشرفتی همین الانشم با تمام وجودم میخام شرایطم تغییر کنه( هم مالی که واقعا دیگه ته خطیم تا کی بشینم به امید معجزه تا خدا به شوهرم پول برسونه هم روحی اذیتم چون حس عقب موندگی وبیچارگی میکنم اینکه هیچی نشدم) اما هیچ کاری نمیتونم بکنم اراده و اعتماد به نفسشو ندارم ....دارم از فکر و خیال دیونه میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شرایط برای اکثر ادما همینه عزیزم اگه میتونی یه کاری رو یاد بگیر یا حدقل داخل خونه ورزش کن&nb ...
کار در منزل هزار بار دنبالش گشتم نیس که نیس ...من خودم کلی اکسسوری بلدم بسازم شمع بلدم ولی اراده انجامشو ندارم پاشم برم وسیله بخرم بیارم بسازم ...باورتون میشه ک یه روزی بچه های مردمو نو نوار میکردم از دستبند و گلسر و ...الان برا بچه خودم داره یکسالش میشه یه قدم برنداشتم