سلام دوستان!
من یه مدت با یه آقایی بطور کاملا تصادفی در ارتباط بودم
منتها چون اولین بار بود که با یه پسر دوست میشدم متاسفانه کاملا بدون سیاست عمل کردم و در عوض ایشون مشخص بود که خیلی این کارست و بلده !
ما در کل سه هفته باهم دوست بودیم اما این سه هفته به اندازه سیصد سال به من ضربه زد
انقدر درطول این رابطه سریع پیش میرفت که حتی کار به جایی رسید که میومد دنبالم و یه جای خلوت نگه میداشت و ازم لب میگرفت
من خیلی حس بدی بهم دست میداد وقتی میومدم خونه بهش پیام میدادم که ازت ناراحتم و اون معذرت خواهی میکرد و میگفت دیگه اینکارو نمیکنه اما روز بعدش دوباره روز از نو و روزی از نو
بیشتر دلیل کات کردنم باهاش همین بود البته که خصلت های دیگه مثل حسادت و عدم کنترل خشم داشت ولی چیزی ک باعث شد نسبت بهش سرد بشم همین بود
بگذریم...چندین ماه از اون ماجرا گذشته و این آقا از هر طریقی میتونه میخواد ک با من در ارتباط باشه برای مثال با شماره های مختلف بهم زنگ میزنه یا پیام میده ،به دوستانم تو فضای مجازی پیام میده و پیگیر منه از طرفی آدرس خونمون رو بلده و من خیلی میترسم یه موقع به سرش بزنه بیاد جلو در خونمون
به مادرم یا خانوادم نمیتونم چیزی بگم نه تنها کمکی نمیکنه بلکه شرایط رو بدتر میکنه خانواده بشدت خشک مذهبی دارم و از اون بدتر هیچ آدم معتمدکه بتونه عاقلانه راهنماییم کنه اطرافم ندارم
از طرفی تو این گیر و دار یه خواستگار هم داشتم که شرایط مالی چندان مناسبی نداشت )اینطور بگم ک فقط کار داشت و نه خونه و ماشین یا سرمایه نه هیچ چیز دیگه)که من ردش کردم از خانواده خوبی بودن، الان پشیمونم حس میکنم اگر ازدواج کنم ممکنه شر این آدم از سرم کم بشه
از طرفی بیشتر نگران اینم شرش به روابط سالم آیندم برسه
لطفا کمکم کنید تا بدونم بهترین کار تو این شرایط چیه؟
اگه دوباره پیگیر شد جواب بدم یا نه ؟