2777
2789
عنوان

سلام خانوما کسی جدیدا بچشو برده برا تست هوش کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 31 پست
خب الان بچه ی من چطوره به نظرت جزو غربالگریا میشه یا نه؟

نه عزیزم بچه شما کاملا در نرم طبیعی قرار داره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

ببخشید من اشتباه متوجه شدم. من دخترمو یهمدرسه خاص بردم و چون بچه ها روازقبل تست میکردن و نامه میدادن برا مدیر.نمرشو دیدم. اونجا که دولتیه وسنجش برا شروع دبستان به ماهم نمره نگفتن فقط درجواب ننامه مدرسه نوشتن آماده ورود به دبستان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرضيه 

مطمئنم پسر شما با هوشه ولي اين تست يك تست استاندارد ارزيابي هوش نيست و حتي كساني هم كه همين ازمون رو از بچه ها ميگيرن اموزش خيلي خاصي براي انجام اين كار نديدن و صرفا از طرف اموزش پرورش براي اين كار مامور ميشن 

اميدوارم جزو نوابغ باشه پسر گلت 

ولي نظر منو بخواي حتي اگه نابغه هم باشه حداقل در اين برهه سني نذار برچسب نابغه روش چسبونده بشه 

بذار شاد و خوشحال بچگي كنه 

نوابغ بالاخره راه خودشونو پيدا ميكنن 

اميدوارم جزو نوابغ باشه پسر گلت  ولي نظر منو بخواي حتي اگه نابغه هم باشه حداقل در اين برهه سني ...

فدات عزیزم

نه اصلا اذیتش نمیکنم ولی خیلی دلم میخاد بدونم جزو بچه های تیزهوشه یا نه 

خوب بالاخره شما خودتون يه ارزيابي اوليه از وضعيت هوشي پسرتون و ميزان يادگيريش ( كه ممكنه در زمينه هاي مختلف باشه) حتما دارين 

مثلا من در مورد دختر خودم هرچند تست استاندارد انجام ندادم ولي ميدونم كه ميزان گيرايي مطالب مختلفش در چه حده

خيلي تيزهوش نيست ولي از متوسطي كه از بچه هاي همسنش ديدم يه كم بالاتره

دوست عزیز من خودم روانشناسم و جز کادر سنجش ازمون پیش از دبستان هستم. عزیزم این اصلا تست هوش نیست بلکه یک ارزیابی از اطلاعات عمومی و یکسری مهارتهای کودک هست با توجه به سن کودک.نمره این آزمون هم اصلا نشان دهنده هوش کمتر یا بیشتر بچه نیست.درصورتی که تشخیص بدیم کودک آمادگی های عمومیش برای ورود به مدرسه کافی نیست ارجاع میدیم به مرکز سنجش جهت انجام تست های تکمیلی. بنابراین بچه شما کاملا آمادگی رو داره و هیچ مشکلی نیست 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.