سلام من پسرمو امروز بردم تست هوش برا ی مدرسه عددش شد 40 به تظرتون این عدد خوبه باید تبدیل بشه تا تست ای کیوش معلوم شه ولی بلد نیستم چطوری کسی بلده نشونم بده؟ پسرمم 6 سال و چهارماهشه
خب الان بچه ی من چطوره به نظرت جزو غربالگریا میشه یا نه؟
نه عزیزم بچه شما کاملا در نرم طبیعی قرار داره
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
ببخشید من اشتباه متوجه شدم. من دخترمو یهمدرسه خاص بردم و چون بچه ها روازقبل تست میکردن و نامه میدادن برا مدیر.نمرشو دیدم. اونجا که دولتیه وسنجش برا شروع دبستان به ماهم نمره نگفتن فقط درجواب ننامه مدرسه نوشتن آماده ورود به دبستان
مطمئنم پسر شما با هوشه ولي اين تست يك تست استاندارد ارزيابي هوش نيست و حتي كساني هم كه همين ازمون رو از بچه ها ميگيرن اموزش خيلي خاصي براي انجام اين كار نديدن و صرفا از طرف اموزش پرورش براي اين كار مامور ميشن
دوست عزیز من خودم روانشناسم و جز کادر سنجش ازمون پیش از دبستان هستم. عزیزم این اصلا تست هوش نیست بلکه یک ارزیابی از اطلاعات عمومی و یکسری مهارتهای کودک هست با توجه به سن کودک.نمره این آزمون هم اصلا نشان دهنده هوش کمتر یا بیشتر بچه نیست.درصورتی که تشخیص بدیم کودک آمادگی های عمومیش برای ورود به مدرسه کافی نیست ارجاع میدیم به مرکز سنجش جهت انجام تست های تکمیلی. بنابراین بچه شما کاملا آمادگی رو داره و هیچ مشکلی نیست
ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.