2777
2789
من میرفتم قبلا 

من می‌خوام برم،ولی میترسم کل بدنم آب بشه وبدبخت بشم،میخوام فقط شکمم بره تو

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میرم

عزیزم منم قصددارم برم،درسته میگن باسن وکل بدن آب میشه؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
من می‌خوام برم،ولی میترسم کل بدنم آب بشه وبدبخت بشم، میخوام فقط شکمم بره تو

ببین چیزی ب اسم لاغری موضعی نداریم ، ممکنه سینه ت آب شه ممکنه ران و ساق پا و باسنت آب شه سعی کن عضله سازی انجام بدی ن لاغری 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

نمیشه که همه جا چاق باشه شکم بره تو ورزشه عمل پیکر تراشی که نیس

نه نمی‌خوام چاق باشه،میخوام همه ی قسمت های بدنم فرمش ثابت بمونه،شکمم بره تواگ لاغرنشدم هم مهم نیس میخواستم برای سرگرمی برم

من سه ساله ورزش میکنم

عزیزم به نظرت برم باشگاه ولی رژیم غذاییمورعایت نکنم وزیادبخورم بازم هیکلم آب میشه

نه نمی‌خوام چاق باشه،میخوام همه ی قسمت های بدنم فرمش ثابت بمونه،شکمم بره تواگ لاغرنشدم هم مهم نیس می ...

عزیزم شما نمیتونی انتخاب کنی از کجا بدنت چربی کم کنی ورزشا شکمم عضله میاره نکه شکم تخت کنه ولی اگر شکم داری احتمالا اضافه وزنم داری پس بهتره رو کاهش وزن تمرکز کنی

عزیزم شما نمیتونی انتخاب کنی از کجا بدنت چربی کم کنی ورزشا شکمم عضله میاره نکه شکم تخت کنه ولی اگر ش ...

رژیم غذاییمورعایت نکنم بازم لاغرمیشم؟