2777
2789
عنوان

اگه حس ششمی_اگه تک نیت بلدی_اگ ف.اا بلدی تروقران بیا حالم بدهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 38 پست
در ارتباط دلخوری ها هست ممکنه حتی در گذشته حرف هایی زده شده باشه دوست داشتن دو طرفه هست ولی ارتباط س ...

کاملاااا درسته 

الانم باهم در ارتباط نیستیم

اباج من خیلیییی دلم تنگشه و همش گریه میکنم

میشه بگی حدودا کِی برمیگرده؟

و کلا ازدواج داریم باهم؟

کاملاااا درسته  الانم باهم در ارتباط نیستیم اباج من خیلیییی دلم تنگشه و همش گریه میکنم ...

ازدواجت باهاش مشخص نشده چون تک نیت تا یه سال رو می گه برگشت هم تا دو وعده ولی بعدشم هنوز تق و لقیه ارتباطت

خدایا مارا به حال خودمان وا مگذار😭 یا سیدشهدا دستگیرمان باش هردم هر ثانیه♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواجت باهاش مشخص نشده چون تک نیت تا یه سال رو می گه برگشت هم تا دو وعده ولی بعدشم هنوز تق و لقیه ا ...

سبد سبد جان میشه سوال منم جواب بدی لطفا؟

عربیو شیمی دادم جفتشو چند میشم بالا 17 میشم؟

امسال میرم دانشگاه (شرط دانشگاه رفتنم قبولی تو رشته پزشکی یا دندون یا داروعه) یا میمونم پشت کنکور؟ رتبم حدودی چنده مثلا زیر پنج هزار یا ..

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

ازدواجت باهاش مشخص نشده چون تک نیت تا یه سال رو می گه برگشت هم تا دو وعده ولی بعدشم هنوز تق و لقیه ا ...

اها ینی تا یه سال دیگه فعلا ازدواج نداریم؟

باشه ممنونم🤍❤️

میتونم یه سوال دیگه بپرسم اگ زحمتی نیست؟

سلام عزیزم خوبی، توی یه تاپیک مال پارسال گفته بودی بخت خواهرت رو بسته بودن پیش یکی سره کتاب گرفته وبختش باز شده میشه ازت التماس کنم شمارش بهم بدی خواهشت میکنم اگه کمکم کنی برات دعا میکنم، همون که شیرازی بود🥺😭

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺