2777
2789
عنوان

مامان بابای شمام اینجورین؟ 😐🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 4887 بازدید | 137 پست
از این مدل تاپیکها زیاد دیدم، بیچاره ها چیکار کنن اکثرا گله مند هستن در مورد آسیبی که به واسطه همین ...

کاربر اقاست😐🔪

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

پدر مادرم ۵۷ سالشونه هردو ولی هیچ رابطه ای ندارن پدد مادر شما چن سالشونخ؟

ازکجامیدونی ندارن؟

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلمه بچه که مختص این خانم نیست دیگه  و اینکه اگر ذره‌ای حیا داشت همچین تاپیکی نمی‌زد پی اول به ...

شما چه اصراری داری کار اونا رو توجیه کنی 

کارشون اصلا عقلانی و انسانی نیست 

بفهم 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

کسایی که میگین بعد این همه سال سیرمونی ندارن! این

موضوع مثل غذا خوردن میمونه ، یعنی یه نیاز همیشگیه

البته قصدم توجیه پدر مادرایی که رعایت نمیکنن نیست ها...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

باورت نمیشه چندبار مثلا یهویی از بیرون برگشتم و با صحنه خیلی بدی مواجه شدم 

واقعا ک😐🫠 ...خلاصه من بودم اذیتشون میکردم...جوری ک وسط کارشون ی جوری بترسن ندونن کجا قایم شن🗿😂

وای من بچه بودم شب یک بار صداشون رو شنیدم با اینکه میدونستم راجبش تا کلی وقت حالم بد بود و چندشم میشد

خیلی حالت رو درک میکنم حال بهم زن تر این موضوع وجود نداره

تا کلی وقت کابوس میدیدم تازه

متوجه نیستی میگه تو روز روشن با صدا کارشون و میکنن پیش اسی میرن اتاق خواب این چه منطقیه شماها دارین ...

اتفاقا این چه منطقیه که شما دارین قرار نیست همه نصفه شب رابطه داشته باشن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

حتی اگه هیچی هم نکن و فقط نفس بکشن باز رابطه یکم سر و صدا داره  انتظار داری کلا به خاطر شما خو ...

انتظار دارم تا وقتی تو این خونم مراعاتمو بکنن 

هرچی باشه مسولیت من تمام و کمال با اوناس 

نمیتونن خودشونو کنترل کنن بچه دار نمیشدن

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم
کاربر اقاست😐🔪

ینی اسی؟

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

کلمه بچه که مختص این خانم نیست دیگه  و اینکه اگر ذره‌ای حیا داشت همچین تاپیکی نمی‌زد پی اول به ...

به قرآن عجیبی شما 

کسی بغل گوشت بشینه رو یکی دیگه چندشت نمیشه اونم پدر مادر ؟؟

مثلا با لباس تو خونه پریود هم هستی حالت هم خوب نیست ی دفعه دو نفر مرغ و خروس بکشن رو هم 

چطوری خودتو برسونی به حیاط اون لحظه ؟

الان مگه همه حیاط دارن 

حتی اگه هیچی هم نکن و فقط نفس بکشن باز رابطه یکم سر و صدا داره  انتظار داری کلا به خاطر شما خو ...

شب رو براچی افریده شده

کار اونا درست نیست ولی خودت چجوری روت شد این تاپیک بزنی 

دارم اذیت میشم دیگه نمیدونم چیکار کنم

چند ساله وضع من همینه 

حتی نمیزارن بخوابم

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم
وای من بچه بودم شب یک بار صداشون رو شنیدم با اینکه میدونستم راجبش تا کلی وقت حالم بد بود و چندشم میش ...

وحشتناکه

منم میشنیدم متاسفانه 

رعایت نمیکردن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد