2777
2789
عنوان

مامان بابای شمام اینجورین؟ 😐🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 4887 بازدید | 137 پست

وای جدی،،😅

همینطوری جفتی میرن تو اتاقشون ینی ؟ زودم میان بیرون؟

خو یوقتایی تنهاشون بزار طفلکیارو😅😅

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشته واقعا 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مگه مریضم گوش بدم اخه😐 اینقد سرو صدا میکنن و سوتی میدن که میفهمم و نمیدونم چه غلطی کنم

حتی اگه هیچی هم نکن و فقط نفس بکشن باز رابطه یکم سر و صدا داره 

انتظار داری کلا به خاطر شما خودشون از رابطه زناشویی محروم کنن؟

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

نه عزیزم کاملا حق با شماست، حتی خیلی از کاربرا که از این مشکل تاپیک میزنن اکثرا اعتراف میکنن که به ر ...

روم نمیشه بابا 

خیلیم عصبیم از این موضوع قطعا بخوام بگم دعوامون میشه

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم
ببخشید ولی قرار نیست رابطه نداشته باشن چون دخترشون میمونه گوش میده به صداشون😐

قرارم نیس روز روشن وقتی میدونن دخترشون خونه هس باهم بچپن تو اتاق و های و هوی راه بندازن، دیگه هرچیزی اندازه و قرار داره، خودشون شرمشون نمیشه جلو دختر جوان میرن اتاق؟؟؟؟ 

من هیچ وقت از مامان بابام چیزی ندیدم 

هیچچچچ وقت 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

وامونده بابات وقت نمیشناسه هروقت میخواد بلندمیشه مامانتم مجبوره

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

امیدوارم ی مشت بی جنبه تاپیکو نترکونن چون واقعا چیز مهمیه این قضیه کاش پدر مادرا درک کنن 

من چار پنج سالم بود داداشم سه سالش  احمقا فک کردن ما نمیفهمیم  جلو ما میوفتادن رو هم گفتم مامان چرا رو شکم بابا اینکار میکنی با چشای قرمز میگه شکمش درد ميکنه عزیزم 

کل روز این‌طوری بودن هوف 

بعد من فکر میکردم ما بچها هم باید اینکارو کنیم🥲

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️