2777
2789
عنوان

مامان بابای شمام اینجورین؟ 😐🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 4887 بازدید | 137 پست
ینی چی میمونه گوش میده😐 یکم درک و شعور بد نیست  من دارم یه کاری انجام میدم حالا ناهار میخورم ...

ربطی به تازه عروس دامادی ندارن

بعضیا کلا گرمن از این لحاظ ... دیگه تهشو بخون 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

امیدوارم ی مشت بی جنبه تاپیکو نترکونن چون واقعا چیز مهمیه این قضیه کاش پدر مادرا درک کنن  من چ ...

عجب مادری 

بعضیا فقط ل ن گ بالا دادن 

مادر من بود تا آخر عمرم نمی‌نمیخبشیدمش 

ببخشید عصبی شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مردا هیچ وقت سیرمونی ندارن زنا هم دستشون اسیرن

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
ب تو چه  همه‌جا هستین

چند بار خواستم ریپلایش کنم باز گفتم ولش کن.....

آخه یکی نیست به خودش بگه تو چطور روت شد تو همچین تاپیکی اظهار نظر کنی .....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

تک فرزندی ؟ خونتون کوچیکه ؟

نه بزرگه ولی خب بازم مثلا از اتاق بغلی صداشون میاد وقتایی که حتی خوابم بیدار میشم یهو

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم
باورت نمیشه چندبار مثلا یهویی از بیرون برگشتم و با صحنه خیلی بدی مواجه شدم 

وای چقدر بی ملاحظه ان

بابات سرکارنباید برع؟ 

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

چند بار خواستم ریپلایش کنم باز گفتم ولش کن..... آخه یکی نیست به خودش بگه تو چطور روت شد تو همچین تا ...

چندشای علاف 

عین ریگ ریختن تو سایت 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
عجب مادری  بعضیا فقط ل ن گ بالا دادن  مادر من بود تا آخر عمرم نمی‌نمیخبشیدمش  ببخش ...

اشکال نداره بخشیدمش 

سیاستش خیلی کمه ساده هم هست خیلییی زیاد 

هیچی از زندگی بلد نیس همیشه میگه دخترم از من خیلی زرنگ تره💔

اختلاف سنیش هم با پدرم زیاد بوده 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
چند بار خواستم ریپلایش کنم باز گفتم ولش کن..... آخه یکی نیست به خودش بگه تو چطور روت شد تو همچین تا ...

یه مشت خاله زنکن بدون ریپلای فقط گزارش بزنید

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

ینی چی میمونه گوش میده😐 یکم درک و شعور بد نیست  من دارم یه کاری انجام میدم حالا ناهار میخورم ...

بعد راحت میان پیشت میشینن؟؟؟

به نظر من اینا پدر مادرهای خوبی هم نیستن به طور کلی مگه میشه آدم حرمت بچشو نگه نداره 

احتمالا شما از اونا خواهی بود که میگن بچه میشنوه که بشنوه به درک. این چه حرفیه؟

کلمه بچه که مختص این خانم نیست دیگه 

و اینکه اگر ذره‌ای حیا داشت همچین تاپیکی نمی‌زد پی اول به خودش خرده بگیره بعد پدر و مادرش 

دوما خودشو مشغول کنه بهش گفتم 

ولی بدش اومد 

گفتم به صداشون گوش نده هدفون بزار برو تو حیاط 

بدش اومد 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

پدر مادرم ۵۷ سالشونه هردو ولی هیچ رابطه ای ندارن پدد مادر شما چن سالشونخ؟

اونام همین حدود هستن 

۵۵ اینا

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم