2777
2789

خب من مطمین نیستم از اینکه میخوام برم فرهنگیان 

الان ک انتخاب رشتس اگه انتخاب رشته کنم و به مصاحبه نرم نباید جریمه بدم دیگ؟ چون الان همه دارن انتخاب رشته رو میکنن

بعنی ملاک جریمه دادن اینه ک طرف مصاحبه رو بره قبولم شه بعد نخواد بره 

درسته دیگ؟؟

اگه مطمینین جواب بدید

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

حتی اگه انتخاب رشته کنی ولی نری جریمه نمیدی

فقط اگه بری بعد پشیمون بشی جریمه میدی

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتت چی هس؟ اولویت هات چیان؟ 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

اگه نمیخوای بری چرا انتخاب میکنی جا یه نفرو میگیری؟

من نظر خواستم در این باره؟

بعدم صرفا انتخاب رشستس اصل کاری مصاحبه اس و جای کسی رو نمیگیرم

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
حتی اگه انتخاب رشته کنی ولی نری جریمه نمیدی فقط اگه بری بعد پشیمون بشی جریمه میدی

مرسی عزیز

رشتت چی هس؟ اولویت هات چیان؟ 

تجربی نمیدونم واقعا علاقم هی در حال تغییره 

من نظر خواستم در این باره؟ بعدم صرفا انتخاب رشستس اصل کاری مصاحبه اس و جای کسی رو نمیگیرم

خب همین دیگه تو انتخاب میکنی بجا اینکه یه نفر دیگه دعوت بشه تو دعوت میشی و بدتر ازاون قبول میشی 

مثلا