2777
2789
اگر یقین داری طلسمی به هیچ عنوان سراغ این سرکتاب بین ها وکسایی که با اجنه درارتباطن نرو از راه قرانی ...

قرانی باطل نمیشه بدتر به قران بی اعتقاد شدم الان بالای بیست ساله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر نماز اول وقت و روزه و قرآن و گناه کبیره نداشته باشی و به گناه صغیره اصرار نورزی و اینا نمیتونن بهت آسیب بزنن توکل کن به خدا و بنداز داخل آب روان شنیدم 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
من نمازنمیخونم چون خیلی خسته ام خدا چرامنو ندید

حساب کتابای این دنیا خیلی پیچیده تر از اون چیزیه که ما فکر میکنیم مسیر رشد هر فردی با فرد دیگه متفاوته چون هر فردی بذر وجودیش با بقیه متفاوته خدا میدونه به وقتش برات چجوری جبران کنه ولی به شرطی که ناامید نشی 🌷

حساب کتابای این دنیا خیلی پیچیده تر از اون چیزیه که ما فکر میکنیم مسیر رشد هر فردی با فرد دیگه متفاو ...

همه ی کسایی ک سنشون ب من میخورد رفتن ی دختر هشتادی گرفتن

بخدا ی بغضی توگلومه ک دارم خفه میشم

همه ی کسایی ک سنشون ب من میخورد رفتن ی دختر هشتادی گرفتن بخدا ی بغضی توگلومه ک دارم خفه میشم

منم همه دور و اطراف همکلاسیا ازدواج کردن می‌دونم چی میگی منم مثل خودتم ولی الان نگاه میکنم باورت میشه میگم خدا رو شکر چون زندگی همشون به مشکل خورد همشونااا همه 

منو تو نرمالیم این دهه ۸۰ خیلی زود ازدواج کردن الان همشون تو همین نی نی سایت تاپیک خیانت و طلاق میزنن بنده خدا ها 

دور و برمم چند تا دهه هشتادی طلاق گرفته هست 

چجپر من مشکل ازدواج دارم ب هر دری زدم.ناامیدترشدم

مشکل ازدواج داشتن با طلسم شدن فرق داره میشه هرکی یه مشکلی داره بگه طلسم شده شاید به مصلحتت نیست شاید خدامی خواید مورد خوبی نصیبت کنه وزار علت دیگه ولی طلسم فقط دلیلش نیست نماز شب  ونماز اول وقت برا ازدواج مفیده