2777
2789
عنوان

شما همچین مشکلی داشتین موقع گشنگی؟

245 بازدید | 23 پست

کسی بوده مثل من باشه ؟من وقتی یه غذایی میخورم بعد از دو سه ساعت معدم خالی میشع و گشنم میشه اونم زیاد یه جوری که سردرد میگیرم و اسید معدم به شدت زیاد میشه طوری که گرماشو حس میکنم و چشمام یکم تار از میبینه به نظرتون چرا اینقدر شدید احساس گشنگی میکنم ؟به خاطر اسید معدس ؟البته اینم بگم سندرم روده تحریک پذیر دارم که به خاطر استرس به وجود اومده 

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا وزنت زیاده یا بخاطر استرسه یا دیابت داری

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
یا وزنت زیاده یا بخاطر استرسه یا دیابت داری

ممنون بخاطر اضافه وزن هم آدم اینجوری میشه ‍؟عجیبه نمدونستم قبلا اینجوری نبودم 

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )