2777
2789
عنوان

آبله مرغون

55 بازدید | 4 پست

سللاام

از جمعه ابله مرغون گرفتم دهنم صاف شده تا الان

اولش بدنم کلا دون دون قرمز پاشید انگار که حشره نیش زده بعدش شد تاول الانم تاولا کشیده شدن و زخم شدن ولی تو صورتم تاولا همشون جوش چرکیِ سفت شدن دارم دیوونه میشم 

هر روز برای اینکه بتونم از جام پاشم قرص سه‌کاره از اینا که استامینوفن و کافئین و ایبوپروفن داره میخورم با قرص هیدروکسی زین بعد چون تنهام نمیتونم پماد بزنم 

چقدر طول میکشه این جوشا دیگه برن؟دارم دیوونه میشم داخل چشمم زده اصلاا افتضاحه فقط میخوام بدونم چیکار کنم سریعتر بهتر شم و اینکه کی میرن؟

ابله مرغون تاول نمیزنه که!  اگه ابله مرغونه که ۷-۱۰ روز طول میکشه

نمیدونم دکتر گفت تاوله البته همش تاول نبود چندتا بود که داخلش اب بود بعضیاش کشیده شد و زخم شدن بعضیاشم تبدیل به جوش شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دکتر گفت تاوله البته همش تاول نبود چندتا بود که داخلش اب بود بعضیاش کشیده شد و زخم شدن بعضیا ...

منظورم ابله بود 

بعد تا ۱۰ روز باید همینجوری بمونم؟

دارم دیوونه میشم نه میتونم درس بخونم نه کاری کنم

نمیدونم دکتر گفت تاوله البته همش تاول نبود چندتا بود که داخلش اب بود بعضیاش کشیده شد و زخم شدن بعضیا ...

خب اگه دکتر رفتی و دیدن که حتما درست تشخیص دادن

سخته دیگه باید تحمل کنی ، همین داروهات خوبه میتونی شبا ارام بخش بخوری