این کاربره که گفته بود بیس ساله گوشت نخوردن🤣🤣🤣خدایا این موجودات چین ، اولش خیلی ناراحت شدم براش از ته دلم ، یهو دیدم کاربرا گفتن داره دروغ میگه و اون همچنان داشت دروغاش ادامه میداد
کار خوبی نکردی اگه تاپیکم داری میبینی
ولی نمیدونم چرا خندم گرفته بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا دیگه رد دادم
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
عزیزم ماهایی که تو اون تاپیک بودیم اولش واقعا ناراحت شدیم وقتی فهمیدیم دروغه عصبی شدیم ولی من ...
ما خداروشکر خوبه وضع مالیمون ولی مدت شوهرم تا ور شکستگی رفته بود نگفته بود من فکر میکردم ک از خسیس بودن نمیخره حتی تایپک زدم تا چند روز پیش خریدو معذرت خواهی کرد برا این مدت ک نخریده گفت نخواستم نگران بشین
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
یه بار هم به یه خانواده ای که نداشتن و خانم باردار بود، بسته ارزاق فرستادیم، یک کیلو هم گوشت
دو روز بعد تماس گرفت دوباره گفت گوشت نداریم
کل یک کیلو رو توی یه وعده خوردن...بعضی مناطق گویا مصرف گوشتشون این مدلیه
بله درسته حالا من نمیگم راست میگفته شایدم دروغ بوده ولی این چیزا هست هستن کسای ...
من خودم بشخصه اعلام میکنم ازین شرایط برامون پیش اومده ، مثلا وضع مالیمونم خوبه ، بنظرم توی همه زندگیا این کم و زیاد ها هست بخدا منظوری نداشتم که دل کسی بشکنه
اون کاربرهم خندم گرفته بود به کارش که چطوری نقش بازی میکنه هم عصبی بودم هم خندم گرفته بود