2777
2789
عنوان

لعنتی بخندم یا پارت کنم🤬🤬🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 51 پست
جاری من تعریف میکرد تابستون بود بچش از پنجره بیرونو نگاه میکرده دیده یه بچه بستنی میخوره اون موقع شو ...

اخه ببین وقتی پول میکروی ابرو داری، شارژ اینترنت داری، چجوری پول پفک نداشته باشی؟ منظورم بیشتر تدبیر امور اقتصادیه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین واقعا  ماهم حدود شاید دوسال ا صلا نخردیدم شوهرم میگفت دستم تنگه تا چند روز پیش  ک ط ...

عزیزم 

الهی شکر انشالله گره از مشکلات همه باز شه و سفرتون پربرکت باشه 

خب واسه همین میگم 

اصلا شاید اون کاربر دروغ می‌گفته ولی هستن کسایی که طولانی مدته این مشکلو دارن دلشون میشکنه خب 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
عزیزم ماهایی که تو اون تاپیک بودیم اولش واقعا ناراحت شدیم وقتی فهمیدیم دروغه عصبی شدیم  ولی من ...

ما خداروشکر خوبه وضع مالیمون ولی مدت شوهرم تا ور شکستگی رفته بود نگفته بود من فکر میکردم ک از خسیس بودن نمیخره حتی تایپک زدم تا چند روز پیش خریدو معذرت خواهی کرد برا این مدت ک نخریده گفت نخواستم نگران بشین

عزیزم  الهی شکر انشالله گره از مشکلات همه باز شه و سفرتون پربرکت باشه  خب واسه همین میگم ...

اتفاقا اگه ی سری دروغگویی مریض مثه این بیشعور نبودن،اونایی که واقعا نیازمندن مشخص بودن و میشد بهشون کمک کرد

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
اره دقیقا ولی خب شاید تو اون یه هفته نداشته 

خب باشه

اون یه هفته تحمل کردنش مشکلی نداره که

من الان دارم، ولی ترحیح میدم بچم هر روز بستنی نخوره، خودشو به در و دیوار میکوبه، میگم فردا

نمیشه بچه هرچی خواست همون لحظه فراهم بشه. تربیت صحیح اینه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
تاپیکو ندیدم.ولی بنظرم حتی،حتی اگه راست گفته بهتر بود بگه نخریدیم،نه نخوردیم. بالاخره تو مراسمات،گو ...

بله درسته 

حالا من نمیگم راست می‌گفته 

شایدم دروغ بوده ولی این چیزا هست 

هستن کسایی که یک کیلو سیب زمینی نمیتونن بخرن اوضاع خیلی خرابه 

بالخره هستن اینجور آدما 

این تاپیکارو ببینن شاید دلشون بشکنه 

اخه خواهر پول گوشت نداره 20ساله گوشت نخورده چرابچه اورده؟بچه گناه نداره؟یارو شمر نبوده شوهرش ک 

خب چه ربطی داره عزیزم 

روزیه بچه رو خدا میرسونه این چه حرفیه می‌زنید 

چون وضع مالیشون خوب نیست نباید زندگی کنن؟ نباید امید داشته باشن به آینده؟ بچه ام آرزوی پدر مادریه جزوی از امید و آینده ی یه زندگیه و یه زوجه

یه بار هم به یه خانواده ای که نداشتن و خانم باردار بود، بسته ارزاق فرستادیم، یک کیلو هم گوشت

دو روز بعد تماس گرفت دوباره گفت گوشت نداریم  

کل یک کیلو رو توی یه وعده خوردن...بعضی مناطق گویا مصرف گوشتشون این مدلیه

بله درسته  حالا من نمیگم راست می‌گفته  شایدم دروغ بوده ولی این چیزا هست  هستن کسای ...

من خودم بشخصه اعلام میکنم ازین شرایط برامون پیش اومده ، مثلا وضع مالیمونم خوبه ، بنظرم توی همه زندگیا این کم و زیاد ها هست بخدا منظوری نداشتم که دل کسی بشکنه 

اون کاربرهم خندم گرفته بود به کارش که چطوری نقش بازی میکنه هم عصبی بودم هم خندم گرفته بود