2777
2789
عنوان

لعنتی بخندم یا پارت کنم🤬🤬🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم تاپیک 

یه نفر تاپیک زده بود میگفت بیس ساله گوشت نخوردیم ، شوهرم میخاسته ازینا که مردم میخرن واسه سگشون بخره ، اونم نخریده اومدیم خونه کتک کاریو....

دوستان نی نی سایتی راستی ازمایی کردن دروغ بود😶

از داستانی که سرهم کرده بود خندم گرفته 🤣🤣

منم بیست و یک سالمه گوشت نخوردم اصلا چندشم میشع🤕

منم یکساله که گیاهخوارم 🦦✌🏿

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
خب کاربرا بگن  شایدم واقعا راست میگه بنده خدا  چرا مسخره میکنید؟؟  درک نمیکنم بعضی ...

تاپیکاشو دیدیم عزیزم،کلی تاپیک در مورد دماغ عملیش،تاپیک طلا،لوازم آرایش،قرمه سبزی و کله پاچه

داشتم غذا میخوردم خوندم که ۲۰ ساله گوشت نخوردم غذا زهرمارم شد تا دیدم دروغ میگه دیوونه ی روانیه گوشبر

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

یه کاربر بود میگفت بچم یه هفته س پفک میخواد پول ندارم بخرم

گفتم گوشی اندروید دستته، اینترنت هم میخری...چجوری پول پفک نداری...چقدرررر فحش داد...امواتم رو از قبر کشید بیرون!

یه موردم بود میهواست سقط کنه میگفت خیلی فقیرم. از شدت فقر نمیتونم نگه دارم...نون ندارم بخورم

ارتباط گرفتیم فرستادیمش به یکی از مراکز، نشستیم منتظر دیدیم یه نفر اوند هفت قلم ارایش، انواع عمل زیبایی، کاشت ناخن، گوشی ایفون...دیگه رخت و لباسش بماند

گفتیم دقیقا مشکل مالیت چیه خب؟

اگر بدونی چه کرد با ما...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
خب کاربرا بگن  شایدم واقعا راست میگه بنده خدا  چرا مسخره میکنید؟؟  درک نمیکنم بعضی ...

افرین واقعا 

ماهم حدود شاید دوسال اصلا نخردیدم شوهرم میگفت دستم تنگه تا چند روز پیش  ک طلسم شکست و خریدیم حتی تایپک هم. زدم.

بچه خا مسخره نکنید اوضاع خیلی خرابه بخدا ما فقط مگه تو مهمونی چیزی خورده باشیم الان مشکلات حل شد خرید

یه کاربر بود میگفت بچم یه هفته س پفک میخواد پول ندارم بخرم گفتم گوشی اندروید دستته، اینترنت هم میخر ...

جاری من تعریف میکرد تابستون بود بچش از پنجره بیرونو نگاه میکرده دیده یه بچه بستنی میخوره اون موقع شوهرش بنده خدا بی کار بوده میگه سه روز بچم گریه بستنی میخوام پول نداشتیم اون موقع هم بستنی ۵۰۰ تومن بود ارزون بود بعد سه روز تونستن بخرن اینجور ادما هم هستن واقعا ادم نمیدونه چی بگه

افرین واقعا  ماهم حدود شاید دوسال ا صلا نخردیدم شوهرم میگفت دستم تنگه تا چند روز پیش  ک ط ...

عزیزم ماهایی که تو اون تاپیک بودیم اولش واقعا ناراحت شدیم وقتی فهمیدیم دروغه عصبی شدیم 

ولی من از نقش بازی کردنش خندم گرفت 

تاپیکو ندیدم.ولی بنظرم حتی،حتی اگه راست گفته بهتر بود بگه نخریدیم،نه نخوردیم.

بالاخره تو مراسمات،گوشت میخورن.اگه اینقدر فقیرن حتما سهمی از نذری‌ها دارن.مگه میشه تا حالا یه بسته گوشت نذری هم نرفته باشه دم خونشون؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

اخه خواهر پول گوشت نداره 20ساله گوشت نخورده چرابچه اورده؟بچه گناه نداره؟یارو شمر نبوده شوهرش ک