2777
2789
عنوان

لعنتی بخندم یا پارت کنم🤬🤬🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 51 پست
من خودم بشخصه اعلام میکنم ازین شرایط برامون پیش اومده ، مثلا وضع مالیمونم خوبه ، بنظرم توی همه زندگی ...

عزیزم اینجا مجازیه

تا دلت بخواد کلاهبرداری وجود داره

من اگر نیازمند باشم، صد سال سیاه تاپیک نمیزنم آبرومو بره

دروغش کاملا واضحه!

آدم باید بیمار روانی باشه پول اینترنت بده توی نی نی سایت پست بذاره اما پول گوشت نده

مگه گوشت سرویس ۱۰۰ میلیونی جواهره که ۲۰ ساله نتونستن بخورن؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
من خودم بشخصه اعلام میکنم ازین شرایط برامون پیش اومده ، مثلا وضع مالیمونم خوبه ، بنظرم توی همه زندگی ...

من تاپیک ایشونو ندیدم اصلنم نمیدونم راست می‌گفته یا دروغ 

فقط چون دیدم همچین آدمایی دلم سوخت 

دیروز پدر من رفته بود میوه بخره اونجا یه خانم پول نداشته یه دونه هندوانه بخره بچشم هندوانه میخواسته 

پدرم میگفت خانومه داشت از خجالت آب میشد 

پدرم براشون خریده بود میگفت بنده خدا خانومه انقد تشکر می‌کرد 

میخوام بگم هستن همچین آدمایی 

ببخشید اگرم من اول تند برخورد کردم یکم در شرایط روحی مناسبی نیستم عصبی میشم زود 

بازم معذرت میخوام 🌻🙏✨

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها دل نشکنید من تو تایپیکش بودم میگف شوهرم داره ولی خسیسه برا عمل دماغ پول داده ولی انقد منت میذاره که دیگع پشیمونت میکنه از کسی هم پول نخاست طفلی خیلی ناراحت شد از قضاوت ها لطفا اگه مرهم نیستیم نمک به زخم هم نپاشیم

بچه ها دل نشکنید من تو تایپیکش بودم میگف شوهرم داره ولی خسیسه برا عمل دماغ پول داده ولی انقد منت میذ ...

تاپیک بعدیش که پیرو همون بود ازش عذر خواهی کردم و پشیمون شدم از تاپیکم 

و البته ایشونم بخشید😍