2777
2789

بچه ها داشتن بازی میکردن خوراکی دخترم دستم بود دخترش اومد پیشم با حسرت به خوراکی نگاه میکرد 

با اینکه وضع مالیمون زیاد خوب نیست و میدونستم اگه دخترم ناراحت بشه نمیتونم براش دوباره بخرم باز کردم نصفش کردم دادم به دخترش خیلی خوشحال شد رفت بازی کرد ، 

تو این حین گوشی مادرش زنگ خورد منم بیکار به مکالمشون گوش دادم نمیدونم خواهرش چی گفت که جواب داد شوهر تو به حرفت گوش میده شوهر من به حرف من توجه نداره طلاهامو گرفت کار راه بندازه همه رو به باد داد و ادامه حرفاشون درد و دل خواهرانه بود 

گفت که صاحب خونه خدا خیرش بده پول آب و برق اینا رو بجا ما میده اینکه شوهرش برا خونه چیزی نمیخره از سر و وضعشونم معلوم بود فقیر بودن 

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

اون لحظه از خودم راضی بودم که به بچه دادم از اون خوراکی شاید از نظر شما کم اهمیت باشه ولی حالمو خوب کرد 

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون لحظه از خودم راضی بودم که به بچه دادم از اون خوراکی شاید از نظر شما کم اهمیت باشه ولی حالمو خوب ...

مرسی بابت مهربونیت🩷

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

متوجه شدم زندگی ها خیلی سخت شده باز خدا خیر بده مادرشوهرمو نمیزاره ما گشنه بمونیم باز ماهی یکی دوبار میتونیم میوه بخریم 

فکر میکردم ما خیلی بدبختیم 

داشته باشن هم باز کار خوبی کردی  بچه س نگاه کنه دلش میخواد گناه داره

اره دقیقا اتیش گرفتم کاش هیچ بچه ای حسرت نکشه

بمیرم برا مردم وضع اقتصادی روز ب روز داره بدتر میشه 

خانومه میگفت شوهرم باهام دعوا میکنه مانتو کوتاه نپوش بهش گفتم این مانتو و شلوار و این و اون میدن میپوشم به مردم بگم مانتو بلند بدید خیلی زندگی سختی داشت بنده خدا یه پارک رفتم از دماغم اومد