2777
2789
عنوان

امروز تو پارک یه خانوم کنارم نشسته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 32 پست
خدا خیرت بده

کاش توانایی داشتم بهش کمک میکردم خیلی دلم سوخت براشون

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه شدم زندگی ها خیلی سخت شده باز خدا خیر بده مادرشوهرمو نمیزاره ما گشنه بمونیم باز ماهی یکی دوبار ...

آره؛  تو شرایط الان واقعا سخته زندگی راه بردن؛

گاهی وقتا آدم از شرایط خودش از همه لحاظ ؛ بدتر میبینه.باید خدا رو شاکر بود.

خدا خیرت بده که دل یه بچه رو شاد کردی؛ میدونی چی ثوابی کردی.🌹🌹

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
خدا دلتو همیشه مهربون نگه داره و نگاهش بهت باشه

مرسی عزیزم در برابر بچه ها خیلی کم طاقت میشم  چون حسرت کشیدن دخترمو گلایه هاشو دیدم میدونم برا مادر چقدر سخته

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
خانومه میگفت شوهرم باهام دعوا میکنه مانتو کوتاه نپوش بهش گفتم این مانتو و شلوار و این و اون میدن میپ ...

ی مدت پیش رفته بودم بیمارستان دم ظهر منتظر بودم نوبتم بشه دیدم ی بچه همبرگرشو خورد نصفشم انداخت سطل اشغال یه بچه دیگه ی دفه جیغ و گریه ساکتم نمیشد از لباساشم همونجور ک شما دیدی مشخص بود ندار باشن خانما از مادرش پرسیدن بچه چشه گف گرسنشه نگو دیده اون بچه همبرگرو انداخته سر اون گریه میکنه حراست خدا خیرش بده تو سالن بود رفته بود همبرگر و کیک و نوشابه گرفته بود امد داد بهش

با داداشم و پسر داداشم ک ما عمه وعموش بشیم رفتیم پارک...آب میوه گرفتیم براش و رفت پیش بچهای داخل پارک بازی کنه..بچها دورش جمع شدن ک یه کم هم بده ب ما...داداشم خییییییییلی لچه دوسداره...رفت آبمیوه پاکتی بالیوان گرفت وچن کیک آورد براشون..وگفت بچها بیاین مهمون من..

خودتون خونه داری اسی ؟؟؟؟

خونه پدر شوهرم زندگی میکنیم ولی ازمون پول نمیگیرن کمک هم میکنن بیشتر وقت ها زندگی سخت شده شوهرم صبح تا شب در حال کاره ولی نمیرسونیم با اینکه خرید لباسی مسافرت آنچنانی نداریم بچمم فعلا مدرسه نمیره که خرج زیادی داشته باشه از چند سال دیگه میترسم به خدا

خونه پدر شوهرم زندگی میکنیم ولی ازمون پول نمیگیرن کمک هم میکنن بیشتر وقت ها زندگی سخت شده شوهرم صبح ...

اگه پدر و مادر همسرتون خوبن همون جا باشید پولاتو جمع کنید 

چاره چیه عزیزم زندگی برای بیشتره مردم سخت شده بخدا 

آن شالله خدا کمکتون کنه عزیزه دلم 

اگه پدر و مادر همسرتون خوبن همون جا باشید پولاتو جمع کنید  چاره چیه عزیزم زندگی برای بیشتره مر ...

مرسی قربونت پولی نمیمونه جمع بشه نمیدونم چرا پولمون برکت نداره نمیرسونیم توکل به خدا