2777
2789
عنوان

جمعه هوای اهواز ۵۰ درجه میشه🙄

723 بازدید | 45 پست

در حالی فک میکردم شهرمون چقد گرمه دما هواش رسیده ۳۶ ...یه خبر خوندم نوشته جمعه این هفته دما اهواز ۵۰ درجه میرسه...اخه چطورر...اونجا  همه چی بخار  نمیشه...واقعا خدا صبرتون بده😓😓 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا والا بخار میشیم 

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

نبابا بخار نمیشه ذوب میشیم😂

ولی جدا از شوخی بیشتر مردا که کارشون بیرونه اذیت میشن

وگرنه خونه ها و مکان ها اکثرا کولر گازی و دوتیکه دارن و یخه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

واقعااا خدا صبرشون بده اینجا هوا از ۳۰درجه بگذره ما همه غش و ضعف میکنیم 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

من ساعت ۲ زدم بیرون از خونه پیاده ی مسیری رو رفتم حدود ۲۰ دیقه برگشتم خونه خدا شاهده دلم چای میخاست 😂😂من ب این دماها عادت داریم تازه چایی هم‌میخوریم تو این گرما

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷