2777
2789

سلام

میشه به جای یه لیوان شیر و خرما که هرروز بعذ باشگاه باید خورد ،بجاش ماست بخورم ؟!

آخه مامانمینا برام از شهرستان پدر بزرگمینا یه سطل پر ماست سوغاتی آوردن

موندم چیکارش کنم!؟

شوهرمم ماست خور نیست 

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم رژیمممم سه کیلو تو ۶ روز کم کردم هوراااااا

اووووف چجوری؟!؟!

درمورد جایگزین کردن ماست به جای شیر نظرت رو بگو

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

میشه خورد عزیزم پروتیین هست مشکلی نداره فقط پر چرب هست کمتر استفاده کن

ممنونم از راهنماییت 

شیر و ماست جایگزین هم میشن مشکلی نداره 

عزیزززم ممنونم از جوابت 

خیالم راحت شدا خخخخ

منم رژیمممم سه کیلو تو ۶ روز کم کردم هوراااااا

این کارت خیلی اشتباست خودتو داغون میکنی نهایت استاندارد هفته ای یک کیلو نه بیشتر

ریزش مو، استرچ پوست و کلی چیزای دیگه میگیری خدای نکرده 

اووووف چجوری؟!؟! درمورد جایگزین کردن ماست به جای شیر نظرت رو بگو

سه روز اول جنرال متورز گرفتم روز ۴ رم دیگه موز نخوردم کم خوردم امروز روز ۶ هستم 😊صبح وزن کردم سه کیلو کم شده بودم 

اشکالی نداره ماست بخور تازه بجای وعده غذایی هم میشه ماست بخوری  زودتر لاغر میشی

سه روز اول جنرال متورز گرفتم روز ۴ رم دیگه موز نخوردم کم خوردم امروز روز ۶ هستم 😊صبح وزن کردم سه کی ...

سلام با اجازه ی استارتر میشه لطفا رژیمشو توضیح بدی یه کم؟

خدایا بی نهایت شکرت  مادران و منتظران عزیز که همیشه دعام کردین دستتونو میبوسم بازم التماس دعا دارم
سه روز اول جنرال متورز گرفتم روز ۴ رم دیگه موز نخوردم کم خوردم امروز روز ۶ هستم 😊صبح وزن کردم سه کی ...

یعنی بجای شامم مثلا یه پیاله ماست با یع تیکه نون بخورم! ؟

خوبه ها 

دیگه زحمت غذا درست کردن ندارم خخخخ