2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان ومامانایی که کلاس اولی دارین تاپیک قبلمو ببینین. مخصوووص شماست

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.

بله ثبت نام کامل کردم اول پیش ثبت نام چون غیرانتفاعی هست .

کپی کارت ملی و شناسنامه پدر و مادر و اصل ش فرزند . 

کارت سنجش اصلش و کارت واکسن کپی . هزینه مدرسه و سرویس و عکس جدید ۴ تا 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
بله پیش ثبت نام کردم ورفتم مدرسه یه عالمه مدرک میخواد

همون مدرسه ای که پیش ثبتنام کردید بهتون پیام داد که بیاین واسه ثبتنام؟

چون واسه من میزنه توسط مدیر بررسی خواهد شد

نوشته بود مدارس لازم نیست مدارک سند یا قولنامه بخوان

سلام من معلمم قبل از تعطیلی میومدن برای ثبت نام

همه جا به من گفتن بعد از یکم دوم خرداد 

یک جا هم گفت بعد از تموم شدن امتحانای مقاطع دیگه

تو پیش ثبتنام هم وضعیت ببرسی توسط مدیر هست

شما چه شهری هستید؟

بله ثبت نام کامل کردم اول پیش ثبت نام چون غیرانتفاعی هست . کپی کارت ملی و شناسنامه پدر و مادر و اصل ...

عزیزم کلاس داری یه سربه تاپیکم بزن.مخصوص شماست

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.
بله پیش ثبت نام کردم ورفتم مدرسه یه عالمه مدرک میخواد

عزیزم کلاس اولی داری یه سربه تاپیکم بزن. مخصوص شماس

مدارس قراره از کی باز بشن؟ شهریور؟ برای بچه هایی که پیش دبستانی نرفتن ۱ماه دوره برگزار میکنن تو تابس ...

فعلا مشخص نیست یعنی من اطلاع ندارم امیدوارم همون مهر شروع بشه درباره پیش دبستانی اطلاع ندارم تنها چیزی که می دونم اینه که پیش دبستان خیلی مهمه برای پایه اول

او قند روزهای تلخ من است