2777
2789
عنوان

پنج تا کتاب خریدم یه میلیون شد 😬

183 بازدید | 25 پست

هرچند خیلییی دوسشون دارم و ذوق دارم براشون 

ولی گاهی حرصم میگیره یه تومن دادم کتاب گرفتم😂

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم

از دیجیکالا بگیر ارزون تر میشه 

کتاب هایش قیمتشون مناسبه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال دنیا دو روزه 

بچه تورو خدا بگید چجوری مخ کراشمو بزنم آیدی اینستاشو دارم نمیدونم چطور بزنم عکسامو میزارم استوری ولی ریپلای نمیکنه قبلا چت داشتیم ولی اصل بهم ندادیم اگر بگید قول میدم دیگه شوهر شوهر نکنم بوس بهتون اجیا

چه کتاب‌هایی خریدی؟

ملت عشق 

بادام 

چرا تابحال کسی اینهارا به من نگفته بود

تکه هایی از یک کل منسجم 

پسرک موش کور روباه و اسب

چرا کتابو میخرین من اصن دلم نمیاد برا کتاب پول بدم  از بچگی عضو کتابخونه بودم و کتاب از اونجا ...

کتابخونه نداره این کتابارو

مبارکه 🙂🌻منم عاشق کتابم همین تازگیا ۴ تا خریدم 🥲🥹🧡 

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
ملت عشق  بادام  چرا تابحال کسی اینهارا به من نگفته بود تکه هایی از یک کل منسجم  پ ...

بادوم من خوندمش خیلییییی خوبه 🥲🚶‍♀️

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan