2777
2789
عنوان

سوال حقوقی

45 بازدید | 7 پست

کسی به قوانین حقوقی اشنایی داره

ایایه همسایه میتونه بدون اجازه تون از ماشینتون مدام عکس بگیره تازه چاپش هم کنه؟

که بره شکایت کنه بابت نگه داشتن دوتا ماشین تو پارکینگ

این کارو مخفیانه میکنه و تو دوربین پارکینگ دیدن

یکی هم اینکه میشه پرونده مختومه در شورای حل اختلاف رو دوباره به جریان انداخت که بره دادگاه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دوربین هست که نیاز به عکس نیست شکایت کنه تامین دلیل میگیره و...  شما هم اگر جای پارک یک ماش ...

رضایت از قبل بود برا دوتا ماشین

جدیدا با همین همسایه اختلاف پیش اومده

بعدشم با وجود دوربین نمیدونیم به چه دلیل مدام عکس میگیره

خودشم یواشکی سر صبحی که کسی نیست

رضایت از قبل بود برا دوتا ماشین جدیدا با همین همسایه اختلاف پیش اومده بعدشم با وجود دوربین نمیدونی ...

در هرصورت قبلا مهم نیست الان مهمه که رضایت پارک ماشین دوم وجود نداره و اگر شکایت کنه شما محکوم میشد 

در هرصورت قبلا مهم نیست الان مهمه که رضایت پارک ماشین دوم وجود نداره و اگر شکایت کنه شما محکوم میشد& ...

ببینین اون مهم نیست چون فقط شب ها پارک میکنن اینم به خودشون گفتن و مشکلی نداشتن

فقط اینو میخوام بدونم الان که بدون اجازه و مخفیانه عکس میگیره جرم میکنه یا نه میشه ازش شکایت کرد؟

ببینین اون مهم نیست چون فقط شب ها پارک میکنن اینم به خودشون گفتن و مشکلی نداشتن فقط اینو میخوام بدو ...

نه از مشاعات داره عکس میگیره و شکایتی نمیشه مطرح کرد به احتمال قوی میخواد عکس جمع کنه بعد تامین دلیل بگیره بعد مدارک رو جمع کنه و به عنوان تصرف در مشاعات شکایت کنه