2777
2789
@balakocholo سلام صبح بخیرعزیزم یه تعبیر خواب میخواستم

@balakocholo  

دیدم یه پسر۵.۶ساله دارم وباردارم ،با خودم میگفتم بچه دومی من پسر بشه،بعدش گفتم یه پسر دارم دومی دختر بشه،اما دلم بیشتر پسر رو میخواست.

عزیزم تعبیرش رو میگی

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

بیوتی عزیزم ازت پرسیده بودم مرداد ماه گفتی که مهریا ابان یه ذره گرم تر میشه رفتارش ممکنه سمتت بیاد پیشنهاد بده خواستم بگم این ماه خب بهتر از بقیه ماها بود گرم تر بود میشه بگی الان چی حس میکنی؟ پیشنهاد میده اصلا؟🥺🥺🥺

یا کلا چی حس میکنی خسته شدممم😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامنم بگو لطفا 🥲این چند روزه خبر فوت یکیو میخوام بشنوم اقای سبنظرت میمیره ؟

هیچ وقت حرف های منفی رو نزنید

برای دیگران بد نخواهید

بیوتی عزیزم ازت پرسیده بودم مرداد ماه گفتی که مهریا ابان یه ذره گرم تر میشه رفتارش ممکنه سمتت بیاد پ ...

کراشته ؟

چه نسبتی داری؟باهاش

به نظرمن بهش چراغ سبز نشون بده اگه واقعی تو رو بخواد بادیدن علاقه تو پیشقدم میشه

توی حضوری۲.۳بار لبخند ملایم بزن ببین چی میشه

کراشته ؟چه نسبتی داری؟باهاشبه نظرمن بهش چراغ سبز نشون بده اگه واقعی تو رو بخواد بادیدن علاقه تو پیشق ...

آره اینارم انجام میدم میخواستم ببینم چیزی حس میکنی؟اخه اون شخصیتش پیچیدس

حتی اگه قربانی تجاوز یه حیوون بشی هم بدشو نمیخوای ؟

چرا عزیزم تو بع خدا بگو با خدا حرف بزن

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
@balakocholo دیدم یه پسر۵.۶ساله دارم وباردارم ،با خودم میگفتم بچه دومی من پسر بشه،بعدش گفتم یه پسر ...

این خواب چند تا نکته مهم داره:

1. داشتن پسر ۵-۶ ساله: نشانه‌ای از مسئولیت‌پذیری، رشد شخصی یا احساس وابستگی به بخشی از زندگی‌ات هست که در حال حاضر شکل گرفته و برایت اهمیت دارد. ممکنه نمادی از پروژه، هدف، یا رابطه‌ای باشه که از قبل بهش توجه داشتی.

معمولا به معنای شکل‌گیری یک ایده، تغییر بزرگ، یا شروع جدید در زندگی هست. ممکنه نشان‌دهنده تحول درونی، یک فرصت تازه، یا آمادگی برای پذیرش مسئولیت‌های جدید باشی

3. انتخاب بین دختر و پسر: این بخش از خواب نشون می‌ده که در زندگی واقعی سر یک انتخاب یا تصمیم مردد هستی. دلت چیزی رو می‌خواد (در اینجا پسر)، اما ذهنت در حال سبک‌وسنگین کردن گزینه‌های دیگه هم هست.

نتیجه کلی:

این خواب می‌تونه نشون بده که  در یک دوره از زندگیت قرار داری که در حال رشد و تغییر هست. احتمالا در مورد آینده یا یک تصمیم مهم فکر می‌کنه و بین دو گزینه (شاید بین دو هدف یا مسیر زندگی) گیر کرده، ولی درونش تمایل بیشتری به یک انتخاب خاص داره.

اگه  قصد ازدواج یا تغییر در زندگی داری این خواب می‌تونه نشونه‌ای از آمادگی ذهنی برای پذیرش این تغییرات باشه.

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
این خواب چند تا نکته مهم داره:1. داشتن پسر ۵-۶ ساله: نشانه‌ای از مسئولیت‌پذیری، رشد شخصی یا احساس وا ...

سلام عزیزم ممنونم🦋🌹