2777
2789
ببین عزیزم هیچ کس از کشتن خودمون متاثر نمیشه چرا باید خودکشی کنیم حیف این دنیا نیست یه سر برو بیمارس ...

کدوم مادر اخه.کدوم رفیق کدوم گردشو خوشی ارزوم شده ی لبخند ازته دل

سایت دست دونفرع🥹👭

آخه چکار کنم ب همون خدایی میگی خست شدم شاید اگر مامان بابام زنده بودن هربیکسو کاری جرعت اذیت کردنمو ...

ببخش ریپ میزنم

ببین اینکه نداریم کسی ما رو اذیت نکنه هم دست ماست 

باید مهارت یاد بگیریم دیدی این عروس های زرنگ رو اینا هم یاد گرفتن چطور همه رو سر انگشتشون بچرخونن باج هم به کسی ندن 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش ریپ میزنم ببین اینکه نداریم کسی ما رو اذیت نکنه هم دست ماست  باید مهارت یاد بگیریم دیدی ...

نذاریم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
کدوم مادر اخه.کدوم رفیق کدوم گردشو خوشی ارزوم شده ی لبخند ازته دل

فدات بشم خدا رفتگانت رو بیامرزه 

بچه ات چی 

اون همه دلیل مادر برای زندگیه

خست نشدی فهمی چی میگم

اتفاقا یه وقتایی بریدم از زندگی از شغل درس از استرس از خوانواده و ... ولی ادامه دادم گفتم خب بمیرم که چی بشه؟خوانواده ام ناراحت بشن؟ بچه ام افسردگی بگیره؟ و اینکه بمیرم از کجا معلوم اون دنیا بدتر نباشه 

متاسفانه ما انسان ها بر خلاف چیزی که تو سرمون جا دادن جاودانه ایم هیچ وقت نابود نمیشیم فقط این بعد جسمانی رو ترک میکنیم پس خودکشی و مرگ پایان زندگی نیست عزیزم 

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
اگه خودت بکشی پسرت دنیاش نابود میشه مطممئن باش 

بعضی وقتا ک حالم بده ولی بااین ک بچس میادمیشینه پیشم بادستش اشکام پاک میکنه همون لحضه هست ک فقط ی درصد امید وار میشم ب زندگی ولی وقتی بغضش میبینم خودم مقصرمیدونم اخه بچه س ساله چی ازدرد میدونه ک الان بچم ب این روزافتاده

سایت دست دونفرع🥹👭

اتفاقا یه وقتایی بریدم از زندگی از شغل درس از استرس از خوانواده و ... ولی ادامه دادم گفتم خب بمیرم ک ...

مرسی ک هستی انشاالله اون جایی ببینمت ک غم ازیادت رفته باشه فداتشم🖤

سایت دست دونفرع🥹👭

فدات بشم خدا رفتگانت رو بیامرزه  بچه ات چی  اون همه دلیل مادر برای زندگیه

اونم بابودم مطمعنم داراذیت میشه خودم اینو دیدم ک باهراشکم چ جوری بغض میکنه اون موقع هست ک غم تمام عالم ادم میشین رودلم

سایت دست دونفرع🥹👭

خوندم بیست و یک سالته 

خیلی جوونی 

به خاطر بچه ات صبر کن 

خدا به دلت نگاه کنه راهی برات باز کنه

شرایطتت سخته

ببین میتونی پول در بیاری

چون شوهرت معتاده میتونی غیابی طلاق بگیری

کم کم پول جمع کن بتونی جایی رهن کنی 

خیلی جوونی دختر حیف تو نیست به خودت روزای خوبی بدهکاری یتیم بودی عیب ندارد خودت برای خودت مادر باش پدر باش بچه ات گناه داره 

اونم بابودم مطمعنم داراذیت میشه خودم اینو دیدم ک باهراشکم چ جوری بغض میکنه اون موقع هست ک غم تمام عا ...

فکر کن اگه نباشی میخواد بره توی بغل کی 

گناه داره 

بزرگش کن ان شأالله برات جبران میکنه

بعضی وقتا ک حالم بده ولی بااین ک بچس میادمیشینه پیشم بادستش اشکام پاک میکنه همون لحضه هست ک فقط ی در ...

پس به خاطر بچه ت هم که شده واسه حال خوبت بجنگ بهتر که شدی شروع کن واسه خودت جنگیدن💪🏼

نذار دنیا بفهمه که زورش از شما بیشتره 

بهش يفهمون این شما هستی که می تونی شکستش بدی 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خوندم بیست و یک سالته  خیلی جوونی  به خاطر بچه ات صبر کن  خدا به دلت نگاه کنه راهی ...

ازمستقل بودن میترسم میترسم نتونم روپاخودم باشم میترسم نتونم برابچم مادرخوبی باشم.دلم ی تیکه گاه میخواد تیکه گاهی ک بهش تکه کنم بعد چندسال ی نفس راحت بکشم موندم توکارخدا ها اخع این همه اذیتم میکنه چکارمگ کجا کفرش گفتم کجا اون راهیو ک گفت نرو رفتم ک بهم پشت کرده بعضی وقتا هم ب بودنش شک میکنم اخه ب کدوم گناه داره این همه عذابم میده

سایت دست دونفرع🥹👭

ازمستقل بودن میترسم میترسم نتونم روپاخودم باشم میترسم نتونم برابچم مادرخوبی باشم.دلم ی تیکه گاه میخو ...

می خوای اگر بهم اعتماد کردی من بشم خواهر بزرگ تر مجازیت؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈