2777
2789
فکر کن اگه نباشی میخواد بره توی بغل کی  گناه داره  بزرگش کن ان شأالله برات جبران میکنه

مرسی ک بودینو ارومم کردین باعث شدین از نظرم منصرف بشم😞ریختمش دور قرصی ک بخاطرپیداکردنش دنیاروکشتم🙂

سایت دست دونفرع🥹👭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازمستقل بودن میترسم میترسم نتونم روپاخودم باشم میترسم نتونم برابچم مادرخوبی باشم.دلم ی تیکه گاه میخو ...

ببین خیلی دیدم مادرهایی که با چنگ و دندون تنهایی بچه بزرگ کردن فقط مراقب باش دیگه بچه دار نشی 

پول جمع کن بدون اطلاع شوهرت وقتی اندازه رهن یه خونه شد طلاق بگیر و جایی برو که پیدات نکنه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
مرسی ک بودینو ارومم کردین باعث شدین از نظرم منصرف بشم😞ریختمش دور قرصی ک بخاطرپیداکردنش دنیاروکشتم🙂

احسنت بهت صبور باش

ایشالا آقا پسرت داماد بشه زحمات مادرشو جبران کنه و مث یه مرد پشتت باشه والا ما مردها هم یه موقعه های کم میاریم خدا حال همه مونو خوش کنه انشالاه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

عزیزم تایپیک های @بانوآرتمیس  رو بخون 

منم مثل تو مورد ظلم قرار گرفتم ولی الان قوی شدم 

منم بچه دارم

خدا شاهده فقط برای بچه هام زنده هستم

قوی باش 

خیلی آدم ها با شرایط بدتر از ما بودن ارتباطت رو با خدا بیشتر کن 

زندگی پس از زندگی رو ببین 

تو سنی نداری دختر 

ماشاالله بهت یه پسر گل داری همون امید زندگیته همدمته مراقبش باش

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

عزیزم همه ماها مشکلاتی داریم که بعضی هاشون رو هر کسی بشنوه مطمئنا میدونه نمیتونست تحمل کنه

واقعا شعار نیست ما با همین مشکلات میتونیم ضعف هامون رو بهبود بدیم و شخثزتمون رو رشد بدیم

اگه بخوایم ار جا به مسکلی برخوردیم جا بزنیم که سنگ رو سنگ بند نمیشه

همین حالا یه وضو بگیر برو نماز بخون و از خدا بخواه که آرامش برات بیاره 

به بچا ت فکر کن و هیچ وقت اسگ خودکشبگی رو تو ذهنت هم نیار

عزیزم تایپیک های @بانوآرتمیس    رو بخون  منم مثل تو مورد ظلم قرار گرفتم ولی الان ...

فداتشم مرسی ک بودیدو ارومم کردین انشاالله خوشبختی بچه هاتوببینی گلم از ته دل برات ارزوی سلامتی میکنم عزیزم❣️

سایت دست دونفرع🥹👭

عزیزم همه ماها مشکلاتی داریم که بعضی هاشون رو هر کسی بشنوه مطمئنا میدونه نمیتونست تحمل کنه واقعا ...

ای ابجی دلم ازاون بالاسریم خیلی گرفته جوری ک دیگ باهاش قهرم کاری باهاش ندارم.فداسرت اشکال نداره گلم

سایت دست دونفرع🥹👭