2777
2789
عنوان

درآمدتون چقدره ؟

686 بازدید | 13 پست

خیلی سوال شخصی ولی برام سوال شد😁 داشتم تاپیک یه خانومی می‌دیدم که سر پول با شوهرش بحثش شده بود میخواستم ببینم میانگین درآمد حقیقی آدمها چقدره؟! میتونید پس انداز کنید ؟ 

من خودم شاغل نیستم و درآمد همسرم بین ۱۸تا ۲۲متغیره. ماهانه ۷تومن قسط داریم، ۷تومن خرج خونمونه، ۲ تومن به من میده و مابقی خرج های معمول و خودش. گاها تو یه کارتی پس انداز هم می‌کنه در حد کم. و دوسه ماه یکبار در حد دوسه گرم طلا میگیرم با اون پول

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیدونم درآمد شوهرم دقیق چقدره ولی از همه لحاظ تامین میکنه نیازامو ولی کلا آدم‌زیاد متوقعی نیستم ...

چقد خوووووووب. گاهی منم میگم کاش درامدو نمیدونستم و راحت تر میتونستم پول خرج کنم انگار😁 الان همش میخوام مراعات کنم😁 ولی اینکه متوقع نیستی خیلی تو زندگی کمک میکنه تو این نرخ تورم و گرونی. به قول عزیزی می‌گفت تو این زمونه زنی که درکت می‌کنه و به شرایطت وفاداره بزرگترین نعمته👌

وکارمندی که با 10تومن یه خانواده 4یا5نفره رو میگذرونه

زندگی ها خیلی سخت شده. مشابه این موردو زیاد دیدم. کساییکه میوه فقط زمان مهمون داشتن تهیه میکنن و... بر باعث و بانیش لعنت