2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قصدش رو دارم قرارع برم عکاسی بینی برا مشاوره قبل جراحی فقط یه پام میره اون یکی نه میترسم بد بشه پشیمون بشم بعد میگم اینهمه هزینه ارزشش رو داره ینی ؟ 

به نظر خوبه عمل بینی ؟ بعد عمل چه اتفاقی قرارع تو زندگیمون بیفته 

دکترر می‌تونه گوشت بینی رو جمع کنه🥲

والا منم بینیم گوشتیه نوکشگفته یکم جمع میکنم و قوزشم برمیدارم و استخوان پهن بالای بینیمم میخواد کمی کوچیک کنه

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
من قصدش رو دارم قرارع برم عکاسی بینی برا مشاوره قبل جراحی فقط یه پام میره اون یکی نه میترسم بد بشه پ ...

دقیقا

منم این حال رو دارم

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
من قصدش رو دارم قرارع برم عکاسی بینی برا مشاوره قبل جراحی فقط یه پام میره اون یکی نه میترسم بد بشه پ ...

شما مشکل دماغت چیه ؟ اگه مشکلش زیادتر از خوبی هاشه که عمل بشه. هرچیم باشه بهتر از قبلته 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...