2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من دیروز بینیمو عمل کردم خیلی کمبود شدم دکترمم قرص اناهیل نداد فقطی قطره داده و استامینوف ...

سلام گلم بسلامتی  فقط تا میتونی اب اناناس بخور و اب هویج اب کرفس هم همینطور بعد والا منم دکترم اناهیل نداد ولی خودم خریدم روزی دوتا خوردم. اها ببین از دیروز کمپرس سرد گذاشتی؟ من اینقدر گذاشتم که اصلاااااا کبودی نداشتم .والا دکتر م کلداپ و سفالکسین داد بهم چیز دیگه ای نخوردم .تامپون داری?

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
سلام عزیزم من دیروز بینیمو عمل کردم خیلی کمبود شدم دکترمم قرص اناهیل نداد فقطی قطره داده و استامینوف ...

اها برا غذاهم من دو روز اول سوپ و یا برنج و خورشت رو برام با گوشکوب برقی له میکردن و یکمم روان بود و کم نمک 

سلام گلم بسلامتی فقط تا میتونی اب اناناس بخور و اب هویج اب کرفس هم همینطور بعد والا منم دکترم اناهی ...

منم امروز خریذم ک بخورم 

اب کرفس و اناناس هم خوردم ولی خیلی ورم و کبودی دارم 

تامپون هم امروز در اوردم 

دوشنبه هم اتلمو در میارم

من درد هم دارم احساس میکنم بینیمم خیلی پهنه 😓

🥰
منم امروز خریذم ک بخورم اب کرفس و اناناس هم خوردم ولی خیلی ورم و کبودی دارم تامپون هم امروز در اوردم ...

خوب کردی .چیز های مقوی بخور تا زودتر خوب بشی‌.آره منم نوک دماغم سوزش داشت عادیه عزیزم  چون ورم داره پهنه وگرنه باریک میشه بعد برداشت اتل . دیگه باید صبر داشته باشیم. خوشگلی درد سر داره 

خوب کردی .چیز های مقوی بخور تا زودتر خوب بشی‌.آره منم نوک دماغم سوزش داشت عادیه عزیزم چون ورم داره ...

عزیزم شما از بینیت راضی من راضی نیستم 

بینیمو دوست ندارم 

میخواستم سر بالا تر باشه 

هفت روز بعد عملت بینیت چطور بود چ حسی داشتی ؟

الان چطوره ؟

🥰
عزیزم شما از بینیت راضی من راضی نیستم بینیمو دوست ندارم میخواستم سر بالا تر باشه هفت روز بعد عملت بی ...

والا گلم منم خیلی راضی نیستم ولی روز هفتم که اتل رو برداشتم بینیم بشدت ورم داشت وبزرگ ولی روزبه روز کوچیکتر شده 

عزیزم شما از بینیت راضی من راضی نیستم بینیمو دوست ندارم میخواستم سر بالا تر باشه هفت روز بعد عملت بی ...

من حتی قوس نداده و نوکش گرده البته میگن هنوز ورمه باید صبر کنیم