2777
2789
عنوان

نی نی سایت چرا اینجوری شده 😐😠

125 بازدید | 11 پست

من ازکاربرای قدیمی نی نی سایت هستم از سال 91 عضوم.. اونموقع ها خیلی خوب بود ما یه کلوپ داشتیم به اسم مامانهای مرداد 92.همه مون بچه مون مرداد به دنیا می امد. مدیر گروه کلوپ قفل کرده بود فقط خانمایی که مورد تاییدشون بود میدونست که بچه شون مردادی هستند میتونستند انجا باشند و حتی شد خیلی از خانما بعد از بدنیا امدن بچه شون باهم دوست شدند تصمیم گرفتند که رفت و آمد خودشون ادامه بدن..... در این حد نی نی سایت قابل اعتماد بود.. 

ولی الان چی!!! 

نی نی سایت پر شده از آقا! همینه که یه پست بزاری.. باز میکنی می بینی چندتاشون درخواست دوستی دادن 😑 و یا تبادل نظرهای چرت و پرت و دروغ میزارن که نیت اصلیشون مشخصه جای بحث نیست... 

وووووو خیلی موارد دیگه 

نی نی یار عزیز لطفا یه فکری به حال این سایت کنید همه چی تبلیغ و پول نیست یا کلا کاربری منو تعلیق کنید که دیگه نیام اینجا. 

لطفا نی نی یار تگ کنید.... 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاد قدیما بخیر

شما هم سال 91 _۹٠ بودید؟ 

میدید چقدر خوب بود 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
منم از ۹۴ بودم با یه آقا دعوام شد نی نی یار منو تعلیق کرد!

آقارو تعلیق نکرد شمارو تعلیق کرد؟ 

شما هم سال 91 _۹٠ بودید؟  میدید چقدر خوب بود

حدود ۹۶ ۹۷ بود که آشنا شدم

تا ۹۹ هم که باردار شدم باز بهتر بود

یادمه هر مسئله ی بارداری و زایمانی ذهنم مشغول میکرد میومدم اینجا جو خوبب بود

ولی الان..

حدود ۹۶ ۹۷ بود که آشنا شدم تا ۹۹ هم که باردار شدم باز بهتر بود یادمه هر مسئله ی بارداری و زایمانی ...

آره واقعا، من الان خجالت میکشم خیلی سوالاتو بپرسم.. اینقدر که آقا هست خانم نیست نمی‌دونم چه وضعیه!!!! 

@niniyar_2  

سلام درخواست تعلیق دارید؟

بله