2777
2789
عنوان

از بارداریم پشیمونم

217 بازدید | 26 پست

ناخواسته شد من خیلی دوسش دارم اما

پشیمونم از زود اومدنش از اینکه دیگه نمیتونیم دوتا باشیم

نمیتونم کار کنم سنم هم کمه۲۱سالمه 

اگه تا آخر عمرم بمونم خونه بعد این بچه بزرگ کنم

و واسه یه قرون پول جلوی شوهرم دست دراز کنم

و واسه یه وسیله برای خونه کلی غصه بخورم چون نمیتونم بخرمش و التماس شوهرم کنم

اگه تا آخر عمرم اینجوری بگذره چی 

دلم میخاد بمیرم 

اما اینجوری نباشه زندگیم

عزیزم میتونی بذاری پیش مادرت یا مادرشوهرت بعد بری سرکار 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دیگه باید برنامه هایی بریزی که اون طفل معصومم در نظر بگیری، باید خیلی جدی تر جلوگیری میکردی مسیولیت ارتباط ج.ن.سی با خودتونه

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

عزیزم مراقبت و‌جلوگیری سفت و سخت داشتی؟؟؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

ببین توروخدا کلا کار خدا برعکس شده ب منی ک ۹ساله دربدر دنبال بچم با ناز گ و ز میده  شما ک نمیخوای ناخواسته و بی درد سر میده دیشبم تو ی تاپیک خانوم دوقلو بارداربود میگفت میخوام سقطش کنم بخداقسم تاصبح ساعت ۴گریه کردم گفتم خدایا تو ک خدامی ازت نمیگذرم بااین عدالتت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

این که بدون بچه به جایی برسی هنر نکردی 

سعی کن با وجد بچت بتونی موفق باشی و تمامتو درگیر بچه دازی نکنی 

البته بچه تا به ۶ سال رسید دیگه واقعا مستقله و میتونی شغل پاره وقت داشته باشی

ببین توروخدا کلا کار خدا برعکس شده ب منی ک ۹ساله دربدر دنبال بچم با ناز گ و ز میده ل شما ک نمیخوای ن ...

منکه نگفتم نمیخام 

اتفاقا بچه خیلی دوس دارم حالام که اومده کلی بابتش خداروشکر میکنم

اما دلم میخاست یکم دیرتر میومد تمام راه های پیشگیری هم انجام دادم اما بازم شد

شوهرم نمیزاره کار کنم خودشم پول نمیده

بخاطر بچه نمیذاره کار کنی؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است