2777
2789
عنوان

از بارداریم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه نگفتم نمیخام  اتفاقا بچه خیلی دوس دارم حالام که اومده کلی بابتش خداروشکر میکنم اما دلم م ...

مبارکه گلم الهی پاقدمش براتون با برکت باشه 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
جلوگیری سفت وسخت چیه دقیقا  منم داشتم ولی الان  دوهفتس پریود نشدم رفتم دکتر آز داده مثل س ...

جلوگیری سفت میشه کاندوم یا آیودی،،،سفت و سخت میشه کاندوم و آیودی باهم

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
امیدوارم از وقتی اومد باباش اینقد خسیس نباشه

انشائ الله باباشم درست میشه نگران نباش 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
حالا توخوبه باز بچه اوله  نمیدونم چی میشه به کاندومم اعتباری نیست

حتی بع قرص ها هم اعتباری نیست 

فقط باید ایودی گذاشت اونم شوهرم اجازه نمیداد حتی بعد این بچه هم میگه نزار

من هم کاندوم هم قرص و هم طبیعی  جلوگیری داشتم اما بازم …

خدا وجود یک بچه رو برای تو و زندگیت صلاح میدونست،پس خودت رو اذیت نکن،فکر و‌خیال نکن

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
جلوگیری سفت میشه کاندوم یا آیودی،،،سفت و سخت میشه کاندوم و آیودی باهم

خوب خیلیا مثل من آیو دی نمیتونن بزارن زخم میشن

من سیستم ایمنی بدنم مشکل داره دکتر اجازه نداد کاندومم زخم میکرد دهانه رحممو ولی مجبور بودم استفاده کنم

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.