2777
2789

ناخونکارم اینو چند بگیره ازم خوبه؟ 

کارش خوبه موادشم خوب 

لب پر اینا اصن نمیشه موادش 

بعدشم بگین خوشگله یا نه

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرمنده

مدلشو دوست نداشتم♥️

سلیقه ایه عزیزم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱

خیلی بلندنیس یه کوچولو کوتاه ترش کن 

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم

خوشگله 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

قشنگه اگ ژل باشه ۵۰۰ من زمستون ک کاشت داشتیم تقریبا شبیه اینو۴۰۰ دادم مدل ناخنش فرق میکرد البته

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

قشنگ نیس

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

اره قشنگه حالا یسری بزن سه هفته دیگه باید باز بری زیاد نمیخاد حساس باشی،کاشت کمتر از ۴۵۰نیس،بعد این طراحی هم داره

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
اره قشنگه حالا یسری بزن سه هفته دیگه باید باز بری زیاد نمیخاد حساس باشی،کاشت کمتر از ۴۵۰نیس،بعد این ...

ترمیم منظورم بود عزیزم

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم