2777
2789

اولی ی پسر ۲۳ساله درحال تحصیل لیسانس مهندسی 

ی بابای پولدار دوتا بچه هستن خونه شوند جای خوبیه 

آدم های خوبی هستن اما پسره پول تو جیبی خرج دانشگاهی باباش میده حتی ماشین زیر پاش مال باباشه اما ی خونه خیلی خوبببب باباش به اسمش زده وباباش دفتر مهندسی میزنه و اهل دوست رفیق هست 

قد بلند چشم ابرو مشکی چهره اش خوبه خوشگل از لحاظ درک شعور هم خوبه مناسبت ها کادو گل بگیره از لحاظ اخلاقی اما زود عصبانی میشه سریع ام خودش میاد معذرت خواهی اینا 

گزینه دوم ی پسر۲۵ساله تحصیل کرده لیسانس حسابداری 

که باباش وضعش خوبه رو به پولدار دوتا بچه هستن تک پسره و از ۱۹سالگی کارکرده دستش تو جیب خودش بوده 

هم درس خونده هم کار کرده سربازیش هم رفته تموم کرده 

روتین زندگیش صبح زود بیدار میشه سرکار بعد سرکار باشگاه و پشت بندش خونه شام خواب آخر هفته پنجشنبه شب با دوستاش میره استخر شام بیرون بعد می‌ره خونه جمعه با خانواده میرن باغ بابابزرگش 

دوجا کارمیکنهدوتا ماشین داره یدونه برای بیرون رفتن سرکار رفتن یدونه برای مسافرت 

چهره اش بد نیست قد بلند عینکی ی مقدار بور بینی یکم بزرگ اما اخلاقی اینقدر خوبه درک داره کوتاه میاد ساده اس اصلا آرومه خوبه انگار محبت زیادی ندیده و به همه خوبی می‌کنه مهربونه. 

بنظر شما کدوم مورد بهترههههه میشه مرد خوبی باشه آینده خوبی داشت ؟ و چهره چقدر مهمه؟ 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی

مرد زندگیه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

معلومخ ک دومی

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
دومی  چهره باید به دلت بشینه

واقعا حس میکنید شماهم دومی مرد زندگی تره؟ 

راستش چون اینقدر پسر عجیب غریب دیدم دومی مهربونم بودنش اینا واسم عجیب کوتاه اومدنش درک کردن های زیادش 

چهره که دوست دارم قد بلند چشم ابرو مشکی بینی خوش فرم  ی پسر باشگاه برو عضله ای تتو داره 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

اولی که همش شد باباش دومی هم که هندونه دربسته س  دلت چی میگه؟

دلم نمیدونم 

دومی شبیه بابامه خیلی از رفتار و کارهاش بابام رویایی ترین مرد بود تو کللللل مردهای فامیلامون 

معلومخ ک دومی

چه چیزی تو دومی نظرتون جلب کرد ؟