2777
2789
عنوان

از وقتی اومدم اینجا دلم میخواد مامان شم 🥺😂

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 24 پست
کسی که دوست داشته باشه نمیزاره بارداربشی وبچه بیاری

میدونه بارداری یعنی چی؟اگر در حد همون نقش فیزیکی میخوای بنی که یا اتفاقی میفته بچه تولید میسه بعد ۹ماه میکشم بیرون و خیلی به زندگی نور میده مدل میاره و زیبا و خوبه شدیدا در اشتباهی !

بارداری یعنی شرایط ۵۰ ۵۰ برای مرگ و زندگی اون زن بارداری یعنی کلی درد و بدبختی و پژمردگی بخشیدن به اون زن میدونی یه زن باردار چقدر در معرض خطره چقور پیری و پزمرگی و افسردگی میگیره؟غیرت اون مرد چجوری اجازه میده یه آدم دیگه رو از رنس که باید تمام وجودش باسه بکشن بیرون؟!کسی که دوست داشته باشی راضی نمیشه خار به پات بره و واقعی نمیخواد چه برسه با دروغ بگه وای من تورو دوست دارم عاشقتم دلم میخواد یه بجه ازت داشته باسم کپی خودت انگار تو از نو متولد شده باشی این همه دروغ میگه!و اون زن رو راضی میکنه بچه بیا ه و اون همه درد و پژمردگی رو تحمل کنه!مگه نگفته اون دروغ هارو ببین زنه لچه دار نشه یا بجه نیاره سرکوفت میزنه یا نه بد رفتاری میکنه یا ن طلاقش میده با ن چرا واسه بجه!بچه ای که واسه پیوندی بیشتره عشق دروِیشون بوده!مگه نگفته عاشقشه کو؟!کسی که عاشق باشه اون طرق براش کافی ترینه و اون که باسه بی نیاز از همه چیزه!اگر مخالفت میکنی و میگی اشتباه میگم لطفا با دلیل

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
واقعا نی نی ذوق داره... الان نی نی من یساعتم اروم نمیمونه شکمم میره و میاد😂😂😂 انقد وروجکه که نگم

ویییییییی 

اوخیهیهیهیهی 

خداااااا

الهی خدا نگهدارش باشه 

فسقلیِ گوگولی مگولی🥺💜👼🏻🧚🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونه بارداری یعنی چی؟اگر در حد همون نقش فیزیکی میخوای بنی که یا اتفاقی میفته بچه تولید میسه بعد ۹م ...

من دیدم مرد بچه نمیخواد زن چندسال داره میجنگه میگه بزار بچه بیارم زن ذاتا دلش میخواد مادر بشه نیازشه اینام روند طبیعی خودش ودارهاینجوری بخوای فک کنی نسل بشر نابود میشه که 

چیزی که میخونی کاملا اشتباهه و بدترین کار بچه دار شدنه کسی که دوست داشته باشه حاضر نمیشه و هیچ جوره ...

با نهایت احترام ...

شما از دسته کاربرایی هستین که بحث باهاتون نتیجه نداره و میخواین حرف بی منطق و اساسِ خودتون رو به کرسی بنشونید ...

/درضمن پاسخی نسبت به اون چه که گفتید ندارم /

من دیدم مرد بچه نمیخواد زن چندسال داره میجنگه میگه بزار بچه بیارم زن ذاتا دلش میخواد مادر بشه نیازشه ...

خب نسل بشر نابود بشه!چی میشه مگه این غیر از خودخواهی که زنه مادر بشه نسل ادامه پیدا کنه اگر خودخواهی نیست پس چیه ؟اینکه اون زن دوست داره مادر بشه اصلا مهم نیست مهم اینه اون بچه آسیب میبینه یا نه 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
با نهایت احترام ... شما از دسته کاربرایی هستین که بحث باهاتون نتیجه نداره و میخواین حرف بی منطق و ا ...

دو خط اولتون رو قبول دارم اما خب اگر واقعا عیر از اینه دلیلی باید باشه